Antena Căutare

Mama lui Mario Iorgulescu sare în apărarea fiului ei: ”Când veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz!”

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a provocat un accident grav, în urma căruia a murit un tânăr de 24 de ani, iar acum mama acestuia a reacționat dur. 

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a provocat un accident grav, în urma căruia a murit un tânăr de 24 de ani, iar acum mama acestuia a reacționat dur.

Gabriela Iorgulescu, mama lui Mario Iorgulescu, care se zbate între viață și moarte, a făcut public un mesaj acid, în care critică oamenii care își doresc ”doar sânge și moarte”.

Citește și: Mario Iorgulescu s-a trezit. Cum a fost văzut în salonul de la Spitalul Elias, după ce a fost scos de la Terapie Intensivă

”Văd că toată lumea jubilează, toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte!

Hei, ziariştilor şi nu numai, ăştia care aruncaţi cu piatra, în neştiinţă de cauză, la tot şi la orice şi învrăjbiţi mai ales familii îndoliate şi nu-i lăsaţi nici măcar să-şi plângă mortul.

Mă gândesc, dacă tot nu aveţi o frică de Dumnezeu şi tot sunteţi vânduţi Diavolului pentru bani, măcar sunteţi foarte bine plătiţi pentru asta? Justifică? Era o curiozitate, sunteţi OK noaptea când vă duceţi la culcare?

Mama lui Mario Iorgulescu sare în apărarea fiului ei: ”Când veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz!”

Cu ultimele puteri mă rog acum pe lângă acel copil care a murit, dar mă rog şi pentru viaţa copilului meu, care se zbate între viaţă şi moarte şi care înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui? Întrebarea este mai mult pentru o parte din jurnalişti, mai ales unii ai căror copii petreceau bine mersi cu Mario şi el le plătea notele, iar acum îl linşează la TV şi online.

Citește și: Cel mai mare secret despre Mario Iorgulescu a fost dat în vileag! Nimeni nu știa asta! Scandal uluitor! „Eu nu îi spusesem că am născut”

Hei, părinţi exemplari care sunteţi şi judecaţi, voi ştiaţi? O să apară în curând, dacă tot vă doriţi. Sau ceilalţi fără copii, dar cu rude sau prieteni în acelaşi anturaj, era bine??? Iar acum loveşti?

Cum spuneam, acum nu dau nume… dar s-ar putea să aveţi multe surprize… Dar şi când va apărea lista celor implicaţi direct şi indirect, rude a o mare parte din ziariştii care critică acum în mass-media…

Spun doar un lucru: după ani de zile, când vă va fi rău şi veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul!

Citește și: Secret bombă despre Mario Iorgulescu, dezvăluit de surse medicale de la Elias! „Familia lui a încercat să…”

Dacă toţi vorbiţi doar de bani, atunci sper să fiţi fericiţi!

Va veni momentul să vorbesc şi eu, şi nu oricum, într-un articol de specialitate – nu bârfe de rahat cum citesc acum în presă, de se fac de râs cu sintagma «pe surse» -, să înveţe şi alţii, pentru că doar cei din jurul meu îmi ştiu disperarea, pe care o semnalez de ani de zile fără rezultat, mai ales la cursuri, peste tot! Degeaba tu ştii ce trebuie să faci, dacă eşti sabotat în propria familie. Închei cu ce am început: nu judeca, că vei fi judecat!”, a scris mama lui Mario Iorgulescu pe Facebook!

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Mario Iorgulescu avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Naţional de Medicină Legală. Fiul preşedintelui LPF a rămas şi fără permisul de conducere în urma accidentului.

Ana-Maria, copila dispărută din Dolj, s-a întors în brațele mamei! Cum a fost găsită, după o noapte întreagă de căutări... Ultimă Oră: Haos la metrou, la oră de vârf! Circulația a fost oprită, după ce unui pasager i s-a făcut rău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x