Antena Căutare

Giurgiu: TIR încărcat cu chipsuri, distrus într-un incendiu

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, pomperii au fost solicitaţi să intervină, joi, după ce un TIR a luat foc pe Şoseaua Prieteniei din municipiul Girgiu. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de descarcerare. TIR-ul era încărcat cu chipsuri, iar până la sosirea echipajelor de intervenţie a ars în totalitate.

Un TIR încărcat cu chipsuri a luat foc, joi, în municipiul Giurgiu, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de pompieri. Autovehiculul a ars în întregime, dar nu s-au înregistrat victime. Autovehiculul se deplasa către frontieră şi era condus de un cetăţean bulgar.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, pomperii au fost solicitaţi să intervină, joi, după ce un TIR a luat foc pe Şoseaua Prieteniei din municipiul Girgiu.

La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de descarcerare. TIR-ul era încărcat cu chipsuri, iar până la sosirea echipajelor de intervenţie a ars în totalitate. Şoferul autovehicului, un cetăţean bulgar, a ieşit din maşină, când a izbucnit incendiul, aşa că nu s-au înregistrat victime.

TIR-ul se deplasa către frontieră în momentul când a luat foc, iar pompierii au stabilit că flăcările au pornit de un scurtcircuit.

Traficul în zona incidentului a fost restricţionat până la stingerea flăcărilor.

Sursa : news.ro

Iosif Urs, preşedintele Universităţii Titu Maiorescu, a fost reţinut fiind acuzat că a dat unor candidaţi subiectele de ... Vrei să te angajezi, dar nu ai împlinit 18 ani? Iată la ce trebuie sa fii atent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x