Căutare Live

Giurgiu: Un copil de şase ani este căutat de poliţişti, după ce a dispărut de acasă/ La misiune participă şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie

Un copil în vârstă de şase ani din judeţul Giurgiu este căutat de poliţişti după ce a dispărut de acasă, iar la misiune participă şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, pe data de 19 mai, în jurul orei 10, poliţiştii Secţiei Nr. 8 Poliţie Rurală Roata de Jos au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din comuna Crevedia Mare, cu privire la faptul că nepotul său, Nicuşor Stefan Dorobanţu, de 6 ani, din localitate, a dispărut.

El are o înălţime de 90 de centimetri, 20 de kilograme, ten deschis, păr blond, drept, scurt, ochi căprui, faţă ovală, nas drept, mic, fără semne distinctive.

În momentul plecării, băiatul era îmbrăcat cu un tricou cu mâneca scurtă de culoare verde, pantaloni gri şi adidaşi culoare alb-albastru.

La misiunea de căutare a copilului participă şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie.

Sursa : news.ro

Oficial! Amenzile pe care românii le-au primit în ultimele luni, anulate automat. Proiectul de lege a fost depus... Un medic de pe Secţia ORL a Spitalului Judeţean Buzău, confirmat cu coronavirus; autorităţile au demarat testarea person...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri