Antena Căutare

Gorj: Ingrijitorii persoanelor cu handicap nu si-au primit indemnizatiile din luna august

Intr-o tara macinata de griji si datorii, tot mai multi oameni fac eforturi teribile ca sa supravietuiasca. Este si cazul a sute de oameni, ingrijitori ai persoanelor cu handicap, care de luni de zile nu si-au mai primit indemnizatiile, practic singurele lor surse de venit.

Oamenii au ajuns demult la fundul sacului, dar si la capatul puterilor. In Tismana sunt peste 80 de persoane care sufera de handicap. De trei luni, cei care le ingrijesc nu au mai primit indemnizatia in valoare de 530 de lei.

Rezervele pe care le-au avut s-au epuizat. Din nou sunt la usa primariei, zilnic, doua, trei sau mai multe persoane care intreaba cand vor fi platiti. Cu aceeasi situatie se confrunta si zeci de insotitori din Orsova, judetul Mehedinti. “Ne minte cu un salariu, ne da cu taraita. Vine apa, vine curentul, pur si simplu suntem vai de capul nostru”, se plang oamenii.

Cu toate acestea, Guvernul planuieste o rectificare bugetara. Pana atunci, insa, insotitorii persoanelor cu handicap viseaza sa aiba ce pune pe masa.

foto: Hepta.ro

Autostrada Transilvania, doi ani fara nici un tronson nou dat in folosinta... Pe urmele lui Pesamosca: "In cluburi nu merg, am venit la Facultatea de Medicina sa studiez"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x