Antena Căutare

Grădinițe cu profil sportiv. Cine beneficiază de locuri gratuite

Grădinițe cu profil sportiv. Cine beneficiază de locuri gratuite.Schema program.

Grădinițe cu profil sportiv. Cine beneficiază de locuri gratuite
gradinita cu profil sportiv

Grădinițe cu profil sportiv. Cine beneficiază de locuri gratuite.Schema program.

Grădinițe cu profil sportiv. Guvernul a stabilit, miercuri, printr-un Memorandum, că prin Programul "growth-investim în copii, investim în viitor", va susține construirea, amenajarea și dotarea a 1000 de grădinițe cu profil sportiv, iar cei care doresc să le construiască vor primi ajutor de la stat, cu condiția să asigure anumite gratuități pentru copii.

Grădinițe cu profil sportiv. Conform Guvernului, finanțarea va începe în acest an și va fi inclusă în bugetul pentru 2019, iar pentru proiect vor fi alocați până la 500.000 euro din cheltuielile eligibile, pentru construcția și/sau înființarea, amenajarea și dotarea grădinițelor cu profil sportiv.

Grădinițe cu profil sportiv. Schema de ajutor de stat se adresează persoanelor juridice de drept privat, inclusiv organizații neguvernamentale, asociații, fundații, federații și cluburi sportive.

Grădinițe cu profil sportiv. Ce obligații au beneficiarii

Beneficiarii ajutorului de stat au o serie de obligații, printre care să asigure locuri gratuite pentru o perioadă de 4 ani de la obținerea autorizației de funcționare pentru construcția de grădinițe cu profil sportiv, într-o cotă procentuala de: cel puțin 8% din numărul total de preșcolari înmatriculați, în cazul celor care au primit ajutor pentru construcția de grădinițe cu profil sportiv, și de cel puțin 4% din numărul total de preșcolari înmatriculați, în cazul celor care au primit ajutor pentru înființarea, amenajarea și dotarea grădinițelor cu profil sportiv.

Grădinițe cu profil sportiv. Cine beneficiază de locuri gratuite

Copiii care vor primi un loc gratuit la grădinițele cu profil sportiv sunt cei care provin din familii cu un venit salarial pe persoană sub salariul minim brut, la momentul depunerii cererii de înscriere. De asemenea, copii cu dizabilități vor avea prioritate la înscrierea pe locurile gratuite.

sursa info: portalinvatamant.ro

sursa foto: superbebe.ro

Pesta porcină africană 2019. Câți bani alocă Comisia Europeană pentru combatere?... Previziuni sumbre pentru România! Scrisoarea Sfântului Andrei: "Povară mare pentru voi, creștini!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x