Antena Căutare

Ultimă oră! Alte 97 de cazuri de gripă în Capitală! Școlile și grădinițele, închise cel mult pentru cinci zile! 

Mai multe școli și grădiniță sunt închise joi și vineri, în Capitală, iar de ieri și până astăzi s-au înregistrat alte 97 de cazuri de gripă, conform anunțului făcut de inspectorul general școlar Ioana Neacșu.

Mai multe școli și grădiniță sunt închise joi și vineri, în Capitală, iar de ieri și până astăzi s-au înregistrat alte 97 de cazuri de gripă, conform anunțului făcut de inspectorul general școlar Ioana Neacșu.

"În fiecare zi, Direcţia de Sănătate Publică ne aduce la cunoştinţă cazurile nou apărute, vă pot comunica că cifra pe care au anunţat-o dânşii pentru ziua de astăzi este de 97 de noi cazuri de gripă intervenite în Bucureşti”, a spus Inspectorul general şcolar al ISMB, Ioana Neacşu.

Primarul general, Gabriela Firea, a precizat că sunt închise opt grădiniţe şi şase şcoli din acest motiv.

"În acest moment în Bucureşti sunt închise opt grădiniţe şi şase şcoli. Potrivit prevederilor în vigoare, o clasă se poate închide dacă are mai mult de trei copii care au gripă sau o unitate de învăţământ poate fi închisă dacă 20 la sută din elevi au fost diagnosticaţi cu gripă. La nivelul ASSMB s-au luat măsuri în absolut toate şcolile cabinetele medicale care realizează triajul zilnic, la fel în toate spitalele", a afirmat primarul general.

"Activitatea şcoală este temporar suspendată în aceste unităţi pentru două zile, mai precis pentru data de 31 ianuarie şi 1 februarie", a adăugat inspectorul general şcolar Ioana Neacşu, potrivit News.ro.

Aceasta a precizat că suspendarea activităţii şcolilor şi grădiniţelor se poate face pentru cel mult cinci zile.

Record negativ. În 2018, în România, s-au născut cei mai puțini copii, de la decretul lui Ceaușescu și până acum... Încă o mamă își urlă disperarea, după ce medicii i-au ținut fetița pe hol: "Au zis că are gripă, să caut un preot, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x