Antena Căutare

Alertă! Greșeala uriașă făcută de femeia din Timișoara cu coronavirus! Autoritățile încearcă să limiteze efectul

O femeie din Timișoara a fost diagnosticată recent cu coronavirus și a fost internată la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara, se simte bine. Ce greșeală a făcut aceasta?

Alertă! Greșeala uriașă făcută de femeia din Timișoara cu coronavirus! Autoritățile încearcă să limiteze efectul Galerie
O femeie din Timișoara a fost diagnosticată cu coronavirus

Femeia diagnosticată cu COVID-19, internată, vineri, în Departamentul de coronavirus al Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara, se simte bine.

"Pacienta este bine, azi noapte a prezentat un puseu de subfebrilitate de 37,6 grade, dar dimineaţa, la trezire, a fost afebrilă. Mai tuşeşte uscat şi nu prezintă simptome de insuficienţă respiratorie", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Virgil Musta.

Alertă! Greșeala uriașă făcută de femeia din Timișoara cu coronavirus! Autoritățile încearcă să limiteze efectul

O femeie din Timișoara a fost diagnosticată cu coronavirus

O femeie din Timișoara a fost diagnosticată cu coronavirus

citește și: Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară”

Pacienta are 38 de ani şi a revenit săptămâna trecută în Timişoara, din regiunea Bergamo, dar nu s-a autoizolat la domiciliu şi nici nu a fost monitorizată de Direcţia de Sănătate Publică Timiş, întrucât nu era în vigoare această recomandare.

Între timp, ea şi-a vizitat părinţii, la Lugoj, şi alţi patru prieteni, aceşti şase contacţi apropiaţi urmând să fie testaţi, cel mai probabil sâmbătă, pentru diagnosticare, informează Agerpres.

Avertizare pentru părinţi şi dascăli. Plicurile cu bani şi cadouri vin la pachet cu dosare penale pentru dare şi luare d... Ce a pățit familia primului român cu coronavirus! Autoritățile au schimbat imediat planul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x