Căutare Live

Video, „Ninge” pe Autostrada Soarelui!!! Grindina a acoperit tot A2. Conducătorii auto s-au oprit pe banda de urgență

Decor desprins din perioada Sărbătorilor de Iarnă pe Autostrada Soarelui. Un șofer a filmat urgia, care s-a abătut asupra acelei părți din România, acolo unde circulația este oprită din cauza căderilor masive de grindină. Întreg carosabilul este acoperit cu gheață

Decor desprins din perioada Sărbătorilor de Iarnă pe Autostrada Soarelui. Un șofer a filmat urgia, care s-a abătut asupra acelei părți din România, acolo unde circulația este oprită din cauza căderilor masive de grindină. Întreg carosabilul este acoperit cu gheață.

Din norii negrii, care s-au așezat deasupra zonei, au început să cadă cantități impresionante de grindină, care au acoperit aproape în totalitate carosabilul. Cei mai temerari dintre șoferi și-au mai continuat drumul un timp, însă în cele din urmă au reunțat, riscurile fiind extreme. Cei mai mulți dintre șoferii surprinși pe drum s-au oprit și au urmărit șocați ceea ce se întâmplă afară.

Fenomenele meteo extreme se produc din ce în ce mai des în România, ultimele astfel de evenimente rpoducând pagube însemnate pentru mulți concetățeni de-ai noștri.

Indemnizația de creștere a copilului, schimbare uriașă! Ce a decis Guvernul, în urmă cu puțin timp... Ministrul Comunicaţiilor anunță lansarea unui nou număr de urgență: 1911: Atacurile din ultima vreme au fost din ce în c...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri