Antena Căutare

Gripa, alertă la camerele de gardă. Părinții își duc copiii în mediul în care riscă să se îmbolnăvească și mai tare

Printre părinţi s-a răspândit panica. Virusul gripal a cauzat deja trei decese și peste o mie de îmbolnăviri. În sălile de aşteptare ale spitalelor, mulţi pacienţi par să nu fie conştienţi de pericol. Peste 20 de oameni aşteptau astăzi la spitalul Marie Curie din Capitală, iar dintre ei doar doi purtau mască.

În ciuda avertizărilor medicilor, mulţi copii sunt încă aduşi în mediul în care riscă să se îmbolnăvească. În doar 24 de ore, la Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului s-au prezentat peste 250 de de pacienţi. În 30 de cazuri, virusul gripal a fost confirmat.

În Bulgaria, a fost oficial declarată epidemie de gripă. Deşi, nu a fost înregistrat niciun deces. De luni, inclusiv în capitala ţării, unităţile de învăţământ vor fi închise, iar vizitele în spitale vor fi restricţionate, în timp ce consultaţiile care nu sunt urgente vor fi anulate. În România, epidemia de gripă se declară atunci când timp de trei săptămâni consecutiv mai mult de 21% din probele de gripă sunt pozitive.

Vremea frumoasă din mijlocul iernii, dezastru pentru agricultură. Legumele şi fructele, mai scumpe chiar şi cu 20%... Politician de 35 de ani, tatăl unui copil, se zbate între viață și moarte, după ce a fost strivit de un tractor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x