Antena Căutare

Politician de 35 de ani, tatăl unui copil, se zbate între viață și moarte, după ce a fost strivit de un tractor

Un bărbat de 35 de ani a fost găsit inconștient, strivit sub un tractor, de medicii chemați la fața locului. Aceștia l-au resuscitat jumătate de ore și au reușit să-l readucă la viață, însă starea sa este critică. E vorba de Preşedintele organizaţiei de tineret a PSD Sălaj, Dan Chiș.

Politician de 35 de ani, tatăl unui copil, se zbate între viață și moarte, după ce a fost strivit de un tractor
Dan Chiș are 35 de ani și conduce o filială a Tineretului Social Democrat | ziardesalaj.ro

Bărbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD, în stare critică, la Secţia Clinică de Chirurgie Generală I Cluj-Napoca.

Potrivit Adevărul, totul s-a petrecut sâmbătă, 25 ianuarie, în localitatea sălăjeană Sâg, la faţa locului fiind solicitată intervenţia pompierilor, cu autospeciala pentru descarcerarea grea, a paramedicilor SMURD, a elicopterului SMURD şi a unui echipaj al Ambulanţei.

Victima a fost scoasă de sub tractor, fără a prezenta funcţiile vitale, salvatorii fiind nevoiţi să execute manevrele de resuscitare timp de aproape 30 de minute pentru a fi readusă la viaţă. Ulterior, bărbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj-Napoca, iar în prezent este internat pe Secţia Terapie Intensivă la Chirurgie 1. Potrivit medicilor, starea lui este în continuare critică.

Dan Chiş are 35 de ani, este căsătorit şi are un copil, mai scrie sursa citată.

Gripa, alertă la camerele de gardă. Părinții își duc copiii în mediul în care riscă să se îmbolnăvească și mai tare... Mort de beat, a greșit adresa și a intrat în casa peste o mamă şi copiii ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x