Antena Căutare

Groapă făcută de RADET a fost semnalizată. Nouă indicatoare au fost aruncate „Două persoane ar fi ieșit dintr-un bar și au aruncat semnalizatoarele”

​Alexandru Burghiu, șeful Termoenergetica, societate care preia activitatea RADET, a declarat faptul că doi indivizi care au ieșit dintr-un bar ar fi aruncat cele nouă semnalizatoare în groapă.

Groapa făcută de RADET a fost semnalizată, martorii susțin faptul că indicatoarele au fost aruncate

„Am ajuns în jur de ora 23 acolo, iar soția primului șofer care a căzut în groapă, cât și poliția, mi-au relatat că nu cu mult timp înainte, două persoane ar fi ieșit din barul de lângă, într-o stare euforică, și s-au luat la trântă cu tot ce înseamnă semnalizare și le-au aruncat pe toate în groapă, după care a venit acel om și a căzut în groapă”, a declarat Alexandru Burghiu, director al companiei Termoenergetica.

Citește și: Mașini căzute într-o groapă făcută de RADET, în Sectorul 6 al Capitalei! „Lăsați sărbătoarea...”

Groapa urmează să fie astupată zilele următoare.

Groapă făcută de RADET a fost semnalizată. Nouă indicatoare au fost aruncate  „Două persoane ar fi ieșit dintr-un bar și au aruncat semnalizatoarele”

Groapa făcută de RADET a fost semnalizată, martorii susțin faptul că indicatoarele au fost aruncate

„Am scos vreo 9 indicatoare din groapă, și de-o parte și de alta a șantierului. Dacă ar fi dat cu mașina în primele, cele din celalalt capăt ar fi stat neatinse. Șantierul acela este de 12 zile și nu a fost niciun incident acolo”, a adăugat acesta.

Primul șofer era deja căzut, în timp ce cel de-al doilea nu a văzut nimic. Șoferul primei mașini nua apucat să iasă din autovehicul în momentul în care a căzut a doua mașină și a fost dus la spital cu dureri de spate.

VIDEO/ Nava care s-a scufundat în mare a plecat cu probleme din Portul Midia. Doar 34 de oi din 14.000 au putut fi salva... Premierul Orban, declarații despre banii pentru salarii și buget: "Sunt autorități locale care nu mai au bani pentr...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x