Antena Căutare

Groapă făcută de RADET a fost semnalizată. Nouă indicatoare au fost aruncate „Două persoane ar fi ieșit dintr-un bar și au aruncat semnalizatoarele”

​Alexandru Burghiu, șeful Termoenergetica, societate care preia activitatea RADET, a declarat faptul că doi indivizi care au ieșit dintr-un bar ar fi aruncat cele nouă semnalizatoare în groapă.

Groapă făcută de RADET a fost semnalizată. Nouă indicatoare au fost aruncate  „Două persoane ar fi ieșit dintr-un bar și au aruncat semnalizatoarele” Galerie
Groapa făcută de RADET a fost semnalizată, martorii susțin faptul că indicatoarele au fost aruncate

„Am ajuns în jur de ora 23 acolo, iar soția primului șofer care a căzut în groapă, cât și poliția, mi-au relatat că nu cu mult timp înainte, două persoane ar fi ieșit din barul de lângă, într-o stare euforică, și s-au luat la trântă cu tot ce înseamnă semnalizare și le-au aruncat pe toate în groapă, după care a venit acel om și a căzut în groapă”, a declarat Alexandru Burghiu, director al companiei Termoenergetica.

Citește și: Mașini căzute într-o groapă făcută de RADET, în Sectorul 6 al Capitalei! „Lăsați sărbătoarea...”

Groapa urmează să fie astupată zilele următoare.

Groapă făcută de RADET a fost semnalizată. Nouă indicatoare au fost aruncate  „Două persoane ar fi ieșit dintr-un bar și au aruncat semnalizatoarele”

Groapa făcută de RADET a fost semnalizată, martorii susțin faptul că indicatoarele au fost aruncate

„Am scos vreo 9 indicatoare din groapă, și de-o parte și de alta a șantierului. Dacă ar fi dat cu mașina în primele, cele din celalalt capăt ar fi stat neatinse. Șantierul acela este de 12 zile și nu a fost niciun incident acolo”, a adăugat acesta.

Primul șofer era deja căzut, în timp ce cel de-al doilea nu a văzut nimic. Șoferul primei mașini nua apucat să iasă din autovehicul în momentul în care a căzut a doua mașină și a fost dus la spital cu dureri de spate.

VIDEO/ Nava care s-a scufundat în mare a plecat cu probleme din Portul Midia. Doar 34 de oi din 14.000 au putut fi salva... Premierul Orban, declarații despre banii pentru salarii și buget: "Sunt autorități locale care nu mai au bani pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x