Mașini căzute într-o groapă făcută de RADET, în Sectorul 6 al Capitalei! „Lăsați sărbătoarea...”

RADET a fost în imposibilitatea de a furniza către consumatorii din sectoarele 1 şi 5 apă caldă de consum şi căldură la parametri contractuali în urma unei avarii la ELCEN - CET Grozăveşti, au anunţat, sâmbătă seara, reprezentanţii companiei. În cursul zilei de duminică, un alt incident i-a șocat pe bucureșteni, după ce două mașini au căzut într-o groapă unde se efectuează lucrări ale RADET!

Accident șocant în Sectorul 6 din București

Un mesaj apărut de curând pe Facebook a dezvăluit un incident de-a dreptul șocant petrecut pe 24 noiembrie 2019, în Sectorul 6 din Capitală! Practic, două mașini au căzut-o într-o groapă apărută din cauza lucrărilor efectuate de cei de la RADET.

Iată mai jos mesajul omului de pe Facebook, despre cele două mașini din groapă:

„Firea, lăsați sărbătoarea în seara asta! Vedeți ce isprăvi ce mai face RADET în mandatul dumneavoastră!

Mașini căzute într-o groapă făcută de RADET, în Sectorul 6 al Capitalei! „Lăsați sărbătoarea...”

Mașini căzute într-o groapă făcută de RADET, în Sectorul 6 al Capitalei!

Mașini căzute într-o groapă făcută de RADET, în Sectorul 6 al Capitalei!

În zona Aleea Compozitorilor nr. 13, Sector 6, într-o groapă prost semnalizată unde se desfășoară o lucrare Radet, au căzut două auto, unul în totalitate, iar celălalt partial. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime omenești, revin cu detalii...

P. S. Aleea Compozitorilor este chiar strada pe care am copilărit eu în Drumul Taberei, Sectorul 6.

UPDATE: Primul șofer era deja căzut, cel de-al doilea nu a văzut nimic. Cel care căzuse primul nu ieșise încă din mașină. Primul șofer a fost dus la spital cu dureri de spate”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Sursa foto: Ciprian Ciucu (Facebook)

Ultimele știri