Antena Căutare

Guvernul schimbă legea salarizării! Cum vor fi afectate lefurile bugetarilor

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunțat miercuri că Executivul va lucra la un nou act normativ legat de salarizarea bugetarilor, în condițiile în care ordonanța anunțată săptămâna trecută a fost abandonată.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunțat miercuri că Executivul va lucra la un nou act normativ legat de salarizarea bugetarilor, în condițiile în care ordonanța anunțată săptămâna trecută a fost abandonată, notează Agerpres.

"Nu vom continua pe acest proiect de salarizare. Scopul Guvernului e să vină cu un proiect acceptat de partenerii sociali, în limitele fiscal bugetare pe care ni le permitem. (...) Fostul proiect pe care l-am abandonat prevedea că niciun salariu în plată nu ar fi scăzut. (...) Începând de mâine vom avea o nouă abordare a acestui subiect", a afirmat Dan Suciu.

Acesta a spus că în ședința de guvern nu s-a luat în discuție situația ministrului Muncii, Ana Costea, care afirma că își va da demisia dacă ordonanța privind salariile va fi pe ordinea de zi a ședinței de guvern de miercuri.

"Nu s-a luat în discuție situația doamnei Costea în acest moment. Ceea ce s-a discutat este că de mâine vom veni cu o altă abordare în privința ordonanței care prevede modificări de salarizare în sectorul public", a adăugat Suciu.

Un bărbat şi-a declarat soţia decedată pentru a lua ajutorul de la primărie. Ce riscă acum pentru 500 de lei... Casa Poporului a fost evaluată, România e bogată?! Cât costă a doua cea mai mare clădire din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x