Hackerii au atacat România în cel mai neașteptat mod posibil! S-au îmbogățit peste noapte cu monedele virtuale obținute la noi!

O echipă de hackeri a atacat România în cel mai surprinzător mod posibil! Specialiștii au anunțat existența a trei atacuri în ultimele zile!

hackerii au atacat romania pentru monede virtuale

O echipă de hackeri a atacat România în cel mai surprinzător mod posibil! Specialiștii au anunțat existența a trei atacuri în ultimele zile!

Specialiştii IT care lucrează pentru aeroport spun că s-au dat cel puţin trei atacuri în ultimele zile. Din primele informaţii, hackerii au văzut în numărul mare de utilizatori care intră pe site-ul aeroportului din Craiova o oportunitate de minare de monede virtuale.

Așadar, scopul atacului a fost crearea de monede virtuale pe un site care are trafic mare.

Monedele virtuale sunt generate, de regulă, de anumite operaţiuni care implică computerele. Crearea unei astfel de monede virtuale (criptomonede), o operaţiune care se numeşte minare, poate depinde de numărul de accesări al unui site sau de timpul pe care utilizatorii îl petrec pe site-ul respectiv.

Monedele virtuale sunt la mare căutare, zilele acestea. Cea mai celebră astfel de criptomonedă, Bitcoin, valorează aproape 14.000 de dolari. Deocamdată, hackerii nu au fost prinşi.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri