Căutare Live

Hackerii au atacat România în cel mai neașteptat mod posibil! S-au îmbogățit peste noapte cu monedele virtuale obținute la noi!

O echipă de hackeri a atacat România în cel mai surprinzător mod posibil! Specialiștii au anunțat existența a trei atacuri în ultimele zile!

hackerii au atacat romania pentru monede virtuale

O echipă de hackeri a atacat România în cel mai surprinzător mod posibil! Specialiștii au anunțat existența a trei atacuri în ultimele zile!

Specialiştii IT care lucrează pentru aeroport spun că s-au dat cel puţin trei atacuri în ultimele zile. Din primele informaţii, hackerii au văzut în numărul mare de utilizatori care intră pe site-ul aeroportului din Craiova o oportunitate de minare de monede virtuale.

Așadar, scopul atacului a fost crearea de monede virtuale pe un site care are trafic mare.

Monedele virtuale sunt generate, de regulă, de anumite operaţiuni care implică computerele. Crearea unei astfel de monede virtuale (criptomonede), o operaţiune care se numeşte minare, poate depinde de numărul de accesări al unui site sau de timpul pe care utilizatorii îl petrec pe site-ul respectiv.

Monedele virtuale sunt la mare căutare, zilele acestea. Cea mai celebră astfel de criptomonedă, Bitcoin, valorează aproape 14.000 de dolari. Deocamdată, hackerii nu au fost prinşi.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... ZILE LIBERE 2018. Zi nelucrătoare de la stat! Românii ar putea avea încă o minivacanță: Decizia aparține Guvernului...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri