Caz dramatic în București. Femeie decedată, lăsată în apartament de teama COVID-19. Fiica femeii, disperată: ”Stau cu mortul în casă și nu mă ajută nimeni!”

Situație halucinantă în București, unde o femeie care s-a stins din viață în urmă cu câteva ore a fost lăsată de autorități în aparament, de teama COVID-19. Potrivit Antena 3, angajați DSP și Medicina Legală pasează responsabilitatea de la unii la ceilalți. 

În cadrul unei intervenții la Antena 3, fiica femeii a explicat cum mama ei zace în apartament de ore în șir, din cauza birocrației.

"Cei de la 112 au venit, cei de la SMURD au constatat decesul și mi-au lăsat o hârtie cu EKG-ul. Au spus că au chemat un echipaj de poliție, care este în fața blocului și așteaptă pe cineva de la DSP. Noi suntem izolate din data de 27, de când a fost ridicat soțul meu de acasă, el fiind confirmat sâmbătă noapte pozitiv.

Știa că este COVID-19 pozitiv, dar a ieșit la iarbă verde, cu prietenii. Polițiștii l-au prins la Sinaia: „Am vrut să facem picnic”

Mi s-a spus să stau în casă. Ca să obțin un document pentru înmormântare, un document ca să mă pot deplasa în provincie, că acolo trebuie să o îngrop. O derogare, ceva, ca să pot să plec pentru că e sunt declarată izolată!

De la DSP mi-au spus să le trimit un email și să declar că sunt contact direct și să obțin de la ei o derogare ca să pot să merg să îmi îngrop mama. Stau cu mortul în casă și nu mă îndrumă nimeni", acuză fiica femeii.

„Tati și-a dat viața pentru noi! Este eroul nostru!”. Un tată a murit după ce și-a salvat copiii! Soția lui, declarație tulburătoare! „Îl voi iubi mereu!”

Femeia speră acum ca autoritățile să găsească o soluție pentru drama ei. Soțul ei este confirmat pozitiv, iar ea nu are voie să părăsească domiciliul, nefiind testată pentru noul coronavirus.

Reporterul Antena 3 Sergiu Cora a încercat să sune la DSP pentru a obține un punct de vedere, însă instituția nu a putut fi contactată.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri