Antena Căutare

„Tati și-a dat viața pentru noi! Este eroul nostru!”. Un tată a murit după ce și-a salvat copiii! Soția lui, declarație tulburătoare! „Îl voi iubi mereu!”

Un tată a șapte copii, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a murit, duminică, după ce și-a salvat trei fii de la înec.

„Tati și-a dat viața pentru noi! Este eroul nostru!”. Un tată a murit după ce și-a salvat copiii! Soția lui, declarație tulburătoare! „Îl voi iubi mereu!”
„Tati și-a dat viața pentru noi! Este eroul nostru!”. Un tată a murit după ce și-a salvat trei copii! Soția lui, declarație tulburătoare! „Îl voi iubi mereu!”

Bărbatul, Jonathan „Joff” Stevens, în vârstă de 36 de ani, se afla cu copiii lui cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani la Barmouth, North Wales, când aceștia au început să strige după ajutor, în timp ce se aflau în apă.

Tatăl a încercat să își ducă copiii într-un loc sigur, iar o operațiune de salvare a fost declanșată pentru toți patru. Au fost implicate un elicopter de salvare, o barcă de salvare, precum și garda de coastă.

Tatăl, din Telford, Shropshire, a fost scos din apă și dus la Spitalul Gwynedd din Bangor, dar a murit în elicopter.

„Am 27 de ani și mor de cancer. Îmi mai doresc un singur lucru, pentru cei doi copii ai mei”. Ce plan emoționant și-a făcut o mamă tânără, înainte de moarte!

Soția lui, Laura Burford, se afla la aproximativ 130 de kilometric distanță atunci când s-a petrecut tragedia. Femeia a spus că partenerul ei a murit ca un erou, salvând copiii.

„Sunt absolut devastate să anunț că mi-am pierdut dragostea vieții mele. Toți cei șapte copii frumoși ai noștri și-au pierdut tatăl. A murit salvându-le viața unora dintre ei, în mare. Nu există cuvinte cu care mi-aș putea descrie durerea. Îl iubesc dintotdeauna și îl voi iubi mereu”, a spus femeia.

A fost lansată o pagină pentru donații online menită să o sprijine pe soția îndoliată și pe cei șapte copii care și-au pierdut tatăl-erou.

„Vocea lui abia se mai aude!”. Fostul papă Benedict al XVI-lea este grav bolnav. De ce boală suferă... O tânără care a crezut că are o simplă mahmureală a suferit un șoc atunci când a ajuns la medic. „Mama a luat-o razna câ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x