Antena Căutare

Coșmarul unei asistente medicale care a stat în izolare șapte săptămâni din cauza testelor COVID-19: ”Trei au avut rezultate neconcludente. Nu m-am putut întoarce la muncă!”

O asistentă medicală, angajată a unei clinici private, a trăit momente de coșmar după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Femeia a stat în izolare 14 zile, iar apoi și-a refăcut testul, pentru a se întoarce la muncă. I-a fost imposibil, întrucât au urmat săptămâni întregi de griji. 

Potrivit Antena 3, Daniela este asistentă medicală într-o clinică privată care a fost infectată cu noul coronavirus. În cazul ei, însă, lucrurile au fost complicate, întrucât a stat șapte săptămâni în spital. Trei dintre testele pentru coronavirus efectuate au avut rezultatul ”neconcludent”. Astfel, ea nu s-a putut întoarce la serviciu, iar în acest timp și-a cheltuit și banii pe testele care nu au ajutat-o.

"În jurul orei 3 dimineața, am făcut febră 38,7, am avut frisoane și am luat o pastilă să-mi scadă temperatura și, după aceea, nu am mai avut nimic. Din propria inițiativă am hotărât să merg să-mi fac testul să verific dacă sunt pozitivă sau negativă. Mergând să-mi fac testul, mi-a spus să revin în 48 de ore, să sun pentru rezultat la spital sau la DSP. Testul l-am făcut la "Matei Balș"", a povestit asistenta, potrivit sursei citate.

Creștere ușoară a cazurilor de coronavirus în România. Numărul infectărilor a depășit 72.000. Sunt 3.074 de morți și 379 de pacienți la ATI

Iar coșmarul nu s-a oprit aici, întrucât atunci când a sunat la spital pentru a i se spune dacă rezultatul testului este pozitiv sau negativ, i s-a spus că rezultatul nu poate fi comunicat prin telefon.

"Mi-au spus să vin la spital să-mi ridic testul singură. Între timp, eu am luat două mijloace de transport ca să ajung la spital și când am ajuns acolo nu mi se dădea voie sa intru pentru că nu aveam niciun simptom. Am sunat la Triaj să-mi dea voie să intru să-mi iau rezultatul testului. Mi s-a spus să intru și să aștept, pentru că testul este pozitiv", a mărturisit aceasta.

Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

Află întreaga ei poveste, în clipul de mai sus!

Se vor deschide restaurantele și în interior? Industria Horeca protesteaza impotriva masurilor impuse de Guvern... Adevărul despre accidentul de pe A1, în care o fetiță a fost decapitată. Motivul revoltător pentru care șoferul de TIR a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x