Antena Căutare

Haos in aeroporturi! Tu ce experienta ai avut?

Atat la nivel national, cat si international, astazi, s-a reluat activitatea aeriana. Nu complet insa, iar mii de oameni au luat cu asalt companiile aeriene si aeroporturile, pentru a afla cand pot zbura. Din cauza afluxului mare de pasageri unii operatori au inceput sa reprogrameze zborurile peste doua, trei si, chiar opt zile, ceea ce a impins la limita nervii oamenilor, care sunt blocati la sol din cauza norului de cenusa vulcanica de mai bine de patru zile.

Traficul aerian din Europa continua sa fie afectat de norul de cenusa vulcanica provenit din Islanda, pentru a cincea zi consecutiv.

Cu toate acestea, Organizatia europeana pentru securitatea navigatiei aeriene (Eurocontrol) a estimat ca 30% din zboruri, respectiv intre 8.000 si 9.000 din cele peste 28.000 prevazute, au fost asigurate, luni, in Europa.

In Romania, opt aeroporturi - Otopeni, Baneasa, Craiova, Oradea, Cluj, Sibiu, Satu Mare si Baia Mare, s-au redeschis la ora 15:00.

Multe curse sunt, insa, in continuare anulate, spre nemultumirea zecilor de pasageri care asteapta in terminale plecarea avioanelor. In tot acest timp, pierderile aeroporturilor se ridica la sute de mii de euro.

Romania: Bacalaureat la calculator... Costanda da primaria in judecata si cere daune de 150 de milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x