HAOS pe aeroportul OTOPENI! Oamenii sunt disperați și caută soluții! Ce se întâmplă

 

Situație extrem de complicată pentru turiștii care vor să zboare către diferite destinații. Oamenii spun că numeroase curse au fost anulate sau au fost nevoiți să aștepte ore-n șir pentru a găsi o soluție!

Pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti sunt zboruri anulate sau întârziate în fiecare zi.

Greva piloţilor de la Ryanair a provocat haos în toată Europa. Piloţii din cinci ţări au rămas la sol, iar 400 de curse programate au fost anulate. Şi pe aeroportul Henri Coandă au fost probleme după ce două curse dus-întors spre Berlin şi una dinspre Belgia au fost anulate.

Turiştii pierd zilnic timp, nu doar din cauza grevelor. Vremea extremă şi deficitul de personal au dus la întârzieri-record, chiar şi de nouă ore.

 

Alte companii aeriene spun că de vină pentru întârzieri sunt condiţiile meteo severe, fulgerele sau păsările, care au cauzat perturbări importante.

Multe probleme vin şi din Franţa, acolo unde, atunci când sunt în grevă, controlorii de trafic blochează complet spaţiul aerian astfel că niciun avion, indiferent de punctul de plecare sau destinaţie nu mai poate să traverseze teritoriul statului , dacă ruta lui implică asta.

În plus, cererea creşte vara, iar giganţii din aviaţie nu au suficient personal.

 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe