Antena Căutare

Avertisment al Poliției Române pentru milioane de români: „Interesați-vă dacă vreuna dintre cunoștintele voastre comune s-a întâlnit vreodată cu această persoană”

Politia Romana atrage atentia tuturor romanilor utilizatori de Facebook sa fie foarte atenti la cererile de prietenie pe care le primesc deoarece exista posibilitatea unor furturi de identitate sau atacuri virtuale.

„Profilurile de Facebook pot fi false si pot ascunde in spatele lor persoane rau intentionate, interesate de datele personale care pot fi folosite pentru lansarea unor atacuri spam, pentru furturi de identitate si alte atacuri virtuale”, a scris Politia Romana.

Autoritatile le-au recomandat utilizatorilor ca inainte sa accepte o cerere sa studieze profilul persoanei respective.

– Interesati-va daca vreuna dintre cunostintele voastre comune s-a intalnit vreodata cu persoana respectiva;

– Cu ajutorul motoarelor de cautare puteti afla detalii despre persoanele care va solicita prietenia, fiind cu atat mai usor, atunci cand pretinde ca a studiat la vreo scoala de renume sau are o functie la o companie cunoscuta; .

– Examinati fotografiile si albumele cu atentie. O persoana reala va avea de obicei fotografii cu prietenii si familia si a facut comentarii la alte fotografii ale persoanelor cunoscute in legatura cu evenimente la care au participat impreuna;

– Observati daca este etichetat in alte postari ale prietenilor. Chiar daca este o persoana reala, nu trimiteti niciodata fotografii personale celor pe care nu ii cunoasteti.”, a mai scris Politia Romana.

Profilurile de Facebook pot fi false si pot ascunde in spatele lor persoane rau intentionate, interesate de datele personale care pot fi folosite pentru lansarea unor atacuri spam, pentru furturi de identitate si alte atacuri virtuale.

HAOS pe aeroportul OTOPENI! Oamenii sunt disperați și caută soluții! Ce se întâmplă... Imagini ȘOCANTE surprinse în Piața Victoriei. Jandarmeria face un apel de ULTIMĂ ORĂ către populație!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x