Antena Căutare

HOROSCOP 10 martie 2018: O zodie va pune capăt relațiilor toxice. Este vorba chiar de tine, oare?

HOROSCOPUL ZILEI DE 10 martie 2018:

HOROSCOPUL ZILEI DE 10 martie 2018:

HOROSCOP Berbec
Nu lăsa anumite întâmplări din trecut să îți decidă prezentul. Ai șansa să dovedești că poți să le schimbi percepția celor care au încă tendința să te judece.

HOROSCOP Taur
Șanse mari de a începe activități pe cont propriu din punct de vedere profesional sau apare dorința de a te perfecționa în străinătate.

HOROSCOP Gemeni
Suferi pentru că dificultăți materiale te impiedică să achiziționezi cele necesare. Ai răbdare, banii vor sosi, doar că nu trebuie să-i îndepărtezi cu gândurile tale negative.

HOROSCOP Rac
Familia te va susține în orice alegere vei face. Odată ce îți propui ceva, nu abandona. Este spre binele tău. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

HOROSCOP Leu
Descoperi că nu toate prieteniile tale sunt bazate pe afinitate, ci că unele sunt din pur interes. Decizia de a pune capăt unor relații toxice este susținută de astre.

HOROSCOP Fecioară
Tot ce ai gândit în secret despre relația ta poate fi pus azi în practică. Sunt favorizate relațiile pasionale și exprimarea sentimentelor de iubire în așternut.

HOROSCOP Balanță
Nu profita azi de pe urma prieteniilor pentru a nu deveni la rândul tău ținta unor manipulări pe viitor.

HOROSCOP Scorpion
Vei culege rezultate sub formă de câștiguri financiare în urma unei călătorii de afaceri pe care o inițiezi azi.

HOROSCOP Săgetător
O discuție importantă se anunță în această zi. Partenerul ți se va confesa, demonstrându-ți câtă încredere are în tine. Empatizează cu el pentru a-l ajuta să se exteriorizeze.

HOROSCOP Capricorn
Nu este o zi bună pentru a face schimbări majore în viață deoarece azi nu vei reuși să fii nici eficient și nici pragmatic. Mai bine orintează-te spre activități artistice, unde vei da dovadă de creativitate.

HOROSCOP Vărsător
Nevoia ta de libertate te poate face azi să calci pedala de accelerație mai mult decât este nevoie. Încearcă să-ți ții impulsivitatea sub control pentru a nu fi victima unor situații neaștepatate.

HOROSCOP Pești
În prima parte a zilei se manifestă o strare de irascibilitate față de colegii de la muncă, mulți au mizat pe faptul că o să le rezolvați problemele lor. În a doua parte simțiți nevoia să vă răsfățați, să vă acordați timp pentru relaxare. Seara poate să aducă declarații de dragoste din partea partenerului.

Israela a murit. A fost găsită fără viaţă în casă. Criminaliştii au deschis un dosar penal pentru MOARTE SUSPECTĂ... Vine, vine primăvara? Meteorologii vin cu vești bune: vremea se va încălzi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x