Antena Căutare

Israela a murit. A fost găsită fără viaţă în casă. Criminaliştii au deschis un dosar penal pentru MOARTE SUSPECTĂ

Celebra Israela a murit. Femeia de afaceri a fost găsită fără viaţă, aseară, în locuința sa, căzută în baie. Prietenii nu mai reuşiseră să ia legătura cu ea de mai multe zile, iar avocata sa a chemat autoritățile pentru a intra în casă, forțând ușa. Israela avea 70 de ani şi suferea de astm. A devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea.

Femeia de afaceri și fostă dansatoare Israela a murit. Femeia a fost găsită fără viaţă, aseară, în locuința sa, căzută în baie. Prietenii nu mai reuşiseră să ia legătura cu ea de mai multe zile, iar avocata sa a chemat autoritățile pentru a intra în casă, forțând ușa. Israela avea 70 de ani şi suferea de astm. A devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea, potrivit Observator.tv.

Israela a murit. A fost găsită fără viaţă în casă. Criminaliştii au deschis un dosar penal pentru MOARTE SUSPECTĂ

ISRAELA A MURIT: "La ora 18.30 am fost anunţată de către o bună cunoştinţă a doamnei Israela Vodovoz că nu mai răspunde de aproximativ 4 zile.", povesteşte Rodica Bucur. Avocata Israelei a sunat imediat la 112. Iar pompierii, poliţiştii şi criminaliştii au ajuns în grabă la locuinţa cunoscutei femei de afaceri. După ce angajaţii ISU au spart uşa apartamentului, au găsit-o fără suflare, în baie. Era dezbrăcată şi căzută pe podea. "S-a descoperit că doamna Israela Vodovoz a suferit un accident. Se presupune că nu au fost urme de violenţă sau alte urme de intrare prin efracţie."

Israela a murit. A fost găsită fără viaţă în casă. Criminaliştii au deschis un dosar penal pentru MOARTE SUSPECTĂ

ISRAELA A MURIT: Chiar şi aşa, criminaliştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul Naţional de medicină Legală pentru necropsie.

Israela avea 70 de ani și suferea de astm

Femeia de afaceri declara că n-a mai ieşit din locuinţă din septembrie anul trecut.

ISRAELA A MURIT:. Israela Vodovoz a devenit cunoscută în 2008 când s-a căsătorit cu Liviu Arteni, un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz-ul românesc. Mariajul lor s-a sfârşit în 2016, după ce femeia de afaceri a declarat că bărbatul o agresa.

Istraela a şi scris o carte despre violenţa la care a fost supusă de către soţul ei. Pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ.

Tu știi explicația? De ce pe 9 martie, de ZIUA BĂRBATULUI, trebuie să bem 44 de pahare de vin?... HOROSCOP 10 martie 2018: O zodie va pune capăt relațiilor toxice. Este vorba chiar de tine, oare?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x