Antena Căutare

Horoscopul dragostei în luna februarie! Află cum vei sta pe plan sentimental

Februarie este luna iubirii, dar nu toate zodiile vor avea parte de lucruri tocmai roz în februarie! Haideți să vedem ce ne rezervă astrele din punct de vedere sentimental

Februarie este luna iubirii, dar nu toate zodiile vor avea parte de lucruri tocmai roz în februarie! Haideți să vedem ce ne rezervă astrele din punct de vedere sentimental.

BERBEC

Berbecii singuri isi pot gasi partenerii perfecti, iar acestia pot fi chiar colegi de birou. Pentru unii dintre Berbeci, seful/sefa poate fi jumatatea mult cautata. Pentru Berbecii casatoriti sunt sanse mari ca familia sa se mareasca si apar discutii cu privire la problemele legate de cresterea unui copil.

TAUR

Luna februarie este foarte pasionala pentru Tauri. Vor aparea destul de multe tensiuni in cuplu, pe care le poti depasi cu putina diplomatie. In unele cupluri pot exista discutii legate de aparitia unui copil. Intreaga luna va fi axata pe aspectele spirituale ale vietii, vei incerca sa-i ajuti pe ceilalti si pot aparea cateva cursuri de dezvoltare personala.

GEMENI

Persoanele singure pot avea cateva oportunitati de a-si gasi jumatatea. Relatiile de cuplu pot deveni turbulente. Problemele de familie isi vor gasi rezolvarea pe cale spirituala si, de aceea, pentru unii nativi ai zodiei se anunta calatorii spirituale, pelerinaje in locuri religioase alaturi de partenerul de cuplu. Daca planuiti conceperea unui copil, nu este o luna favorabila pentru acest lucru.

RAC

Dragoste cu turbulente pentru Raci in prima parte a lunii februarie. Insa, spre finalul acesteia, lucrurile vor reintra pe fagasul normal al relatiei. Daca planuiesti conceperea unui copil, acum este momentul. Vei avea parte de suportul tuturor membrilor familiei pentru cresterea si intretinerea bebelusului.

VEZI AICI CONTINUAREA

Vei iubi pătimaș sau vei avea parte de discuții aprinse? Iată cum vei sta cu dragostea în zilele următoare... Ai un iubit posesiv și gelos? Uite cum poţi să scapi de crize și să-ți salvezi relația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x