Antena Căutare

Ai un iubit posesiv și gelos? Uite cum poţi să scapi de crize și să-ți salvezi relația

Se spune că gelozia este ca sarea în mancare. Cu alte cuvinte, ai nevoie şi de ea din când în când, dar ce te faci când atinge cote alarmante? Uite care sunt cele mai simple metode prin care poţi să-l faci să-şi mai tempereze reacţiile:

Se spune că gelozia este ca sarea în mancare. Cu alte cuvinte, ai nevoie şi de ea din când în când, dar ce te faci când atinge cote alarmante?
Uite care sunt cele mai simple metode prin care poţi să-l faci să-şi mai tempereze reacţiile:

N-ar fii rău să faci gesturi tandre în public - Surprinde-l cu mici gesturi de afecţiune ca de exemplu: să-l iei de mână când nu se aşteaptă, etc...

Include-l în planurile tale de fiecare dată când poţi - Asta este cea mai simplă metodă de a-i demonstra că nu are motive să se îngrijoreze pentru viitorul vostru.

Arată-i că nu ai ochi decât pentru el - Dacă îi conferi încredere de sine, o să-i dispară teama că tu ai putea să găseşti un bărbat mai bun decât el şi că o să-l părăseşti.

VEZI CONTINUAREA PE spynews.ro

Horoscopul dragostei în luna februarie! Află cum vei sta pe plan sentimental... Cea mai frecventă greşeală făcută de credincioşi în biserică! E atât de simplu, dar puţini ştiu adevărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x