Antena Căutare

Horoscopul zilei de 3 februarie! Săgetătorii sunt tare suspicioşi astăzi

Berbecii ar trebui să fie mai răbadatori. O decizie luată la repezeală i-ar putea costa scump.

Berbecii ar trebui să fie mai răbadatori. O decizie luată la repezeală i-ar putea costa scump.

Dragi tauri, tocmai aţi câştigat o călătorie cu express-ul în ţara oportunităţilor. Nu ezitaţi să vă urcaţi în acest tren. Aveţi doar de câştigat.

Gemenii nu vor fi prea prietenoşi astăzi. Nimic nu-i mulţumeşte, nici măcar lucrurile pe care le fac ei. Şi îşi vor vărsa frustrările pe cei din jur.

Fiţi foarte atenţi astăzi nativi raci! O persoană apropiată încearcă să profite de voi. N-ar fi rău să spuneţi pas unei cereri prea îndrăzneţe.

Leii au o siguranţă debordantă. Reuşesc să convingă pe oricine de orice. Ar face bine să profite de asta! Poate işi conving şeful că merită o primă!

Fecioarele nu ar trebui să se implice în activităţi riscante. Norocul nu va fi de partea lor şi este foarte probabil ca totul să se sfârşească prost pentru ei.

Balanţele vor avea parte de mută zarvă acasă din cauza unor probleme apărute pe neşteptate. În loc să caute un vinovat ar trebui să găsească o soluţie alături de persoana iubită.

Dragi scorpioni, prea multă încredere în sine strică! Încercaţi să ascultaţi şi părerile celor din jur şi veţi descoperi cheia succesului!

Suspicioşi - aşa sunt săgetătorii astăzi. Nu e nimic rau în asta, dar ar face bine să se documenteze înainte de a acuza pe cineva! Şi mă îndoiesc că şi-ar dori să-şi strice toate prieteniile.

Un pix şi o foaie! De asta aveţi nevoie, capricornilor! Pentru a vă pune pe foaie toate planurile pe care le aveţi. E primul pas către îndeplinirea lor.

Cum ar fi fost dacă? Aceasta e întrebarea care îi bântuie pe vărsători! Au rămas cu gândul la o persoană sau la un prieten. Ar afce bine să se lămurească pentru că îi pot răni şi pe cei din jur.

Un succes la locul de muncă îi va scoate pe nativii peşti din anonimat. Pe lângă laudele colegilor şi a şefilor ar putea primi un mic câştig material..

Previziuni sumbre, Prima Casă ar putea fi doar o iluzie! Jumătate din românii care caută o locuinţă nu vor mai putea să ... COD GALBEN de vânt puternic și ceață! Care sunt judeţele afectate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x