Antena Căutare

Hossu: Mitingul de astazi este dovada nemultumirilor si a gradului de mafie la care s-a ajuns

Presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat, in fata miilor de protestatari adunati in fata sediului Guvernului, ca mitingul este dovada nemultumirilor cumulate si a gradului de mafie la care s-a ajuns. "Spune un nu hotarat. Nu acestor guvernanti", a spus Hossu.

El a afirmat ca dupa ce guvernantii nu au vrut sa vorbeasca cu sindicalistii, acum au anuntta "marea realizare": scaderea salariilor si a pensiilor, anularea tichetelor de masa, a ajutorului de somaj si de asistenta sociala.

"Ne-au cerut sa fim solidari cu ei. Sa fie ei solidari cu noi si sa-si dea demisia", a spus Bogdan Hossu, generand fluieraturi ale manifestantilor. in opinia lui Hossu, cea mai buna solutie la criza actuala este demisia Guvernului.

"Daca vor sa ne dea o alat solutie, sa inceapa cu schimbarea actualului Guvern. E cea mai buna solutie!", a sustinut liderul cartel Alfa.

Liderul BNS, Dumitru Costin, a facut apel la declansarea grevei generale, propunere aclamata de toti participantii din Piata Victoriei.

Sursa: www.jurnalul.ro

Sindicatele propun Guvernului impozitarea cu 30% a drepturilor de autor si a PFA-urilor... Doborati de proteste: 15 oameni au lesinat si 3 au fost transportati la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x