Antena Căutare

Perchezitii in Dambovita: Politistii au retinut mai multi indivizii dintr-o grupare de hoti

Politistii au executat, vineri, perchezitii in mai multe locuinte din judetul Dambovita. Ei vizau membrii unei grupari de hoti.

Politistii au luat la rand casele din patru localitati dambovitene, ca sa-i incatuseze pe membrii unei grupari de hoti. Indivizii socau prin indrazneala de care dadeau dovada. Nici nu-i interesa daca sunt sau nu proprietarii acasa, cand dadeau o spargere. Intrau peste ei si furau tot ce le pica in mana, de valoare.

In casele vizate de perchezitii, au fost gasite numeroase electrocasnice. Pe langa zecile de obiecte furate, in casa unuia dintre suspecti, politistii au dat peste un mic arsenal. Indivizii aveau sabii, cutite si pistoale, despre care spun ca sunt pentru autoaparare.

Zeci de locuinte au fost pradate de banda de hoti, iar prejudiciul este estimat la 100.000 de lei. Cei 8 indivizi retinuti risca pana la 15 ani de inchisoare, daca vor fi gasiti vinovati. Ei au fost condusi la sediul politiei din orasul Gaesti pentru continuarea cercetarilor.

FOTO: Intact Images

Ferma de prepelite, o afacere profitabila pe timp de criza... Controale in statiile RATB din Capitala! Cine nu are card de calatorie, nu urca in autobuz!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x