Antena Căutare

Ferma de prepelite, o afacere profitabila pe timp de criza

Un barbat din Brasov a renuntat la locul sau de munca pentru a-si deschide o ferma de prepelite. In doar patru ani, a devenit specialist in cresterea pasarilor si are clienti din intreaga lume.

Specialist in IT, Miodin Muresan a lasat bitii si componetele de calculator pentru a creaste prepelite. Cu timpul s-a dovedit a fi o afacere profitabil si nu doar atat.
Acum, vorbeste ca un specialist. In urma cu patru ani insa, pentru Miodin Muresan, prepelitele erau un teritoriu inca neexplorat si fantastic. Ii placeau ouale, dar asta era cam singura legatura directa pe care o avea cu inaripatele.

A riscat insa si a gasit o nisa putin explorata la noi. Patru ani mai tarziu, micro-ferma pe care a construit-o chiar in propria ograda este casa pentru 3000 de pasari, din diferite sub-specii.

Barbatul spune ca ouale de preperita sunt mult mai sanatoase decat cele de gaina. Ele contin numeroase vitamine si minerale. Astfel, comenzile au inceput sa creasca. Sute de clienti trec pragul fermei lunar, fie pentru consum, fie pentru carne, iar Miodin Muresan nu-si permite ca produsele sale sa nu fie la cele mai inalte standarde.

O caserola care contine 24 de oua de prepelita costa 8 lei, iar pretul unei pasari de consum este cuprins intre 2 si 12 lei.

Becurile cu incandescenta sunt interzise in UE, de la 1 septembrie... Perchezitii in Dambovita: Politistii au retinut mai multi indivizii dintr-o grupare de hoti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x