Antena Căutare

Iarna a pus stăpânire peste România! Drumuri închise, mai multe mașini blocate din cauza gheții și zăpezii

Mai multe mașini au fost blocate miercuri seara, pe drumul ce leagă Sinaia de Cota 1400. Pentru scoaterea lor au intervenit jandarmi, pompieri şi poliţişti.

Iarna a pus stăpânire peste România! Drumuri închise, mai multe mașini blocate din cauza gheții și zăpezii
Iarna a pus stăpânire peste România! Drumuri închise, mai multe mașini blocate din cauza gheții și zăpezii

Reprezentanţii ISU Prahova au declarat că pompierii au fost solicitaţi după ce aproximativ 20 de maşini au rămas blocate pe DC134, care leagă Sinaia de Cota 1400.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Poliţiei Prahova, drumul a fost închis de la ora 14.30. Două maşini s-ar fi lovit, fără a fi înregistrate victime, iar celelalte maşini nu au mai putut înainta, pe jos fiind gheaţă.

Cod galben şi portocaliu de vreme rea – Trafic îngreunat de vânt, pe A1 şi A2 şi circulaţie închisă din cauza zăpezii viscolite, pe DC 134 Sinaia-Cota 1400/ 15 – 20 de maşini au rămas blocate, intervenind autorităţile locale - FOTO/ VIDEO

Vânt puternic pe A1 și A2, pericol de acvaplanare

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că, miercuri seara, în judeţul Harghita, pe DN12C Gheorghieni - Lacu Roşu, între localităţile Bucin şi Praid, din cauza căderilor de copaci pe drum, traficul rutier a fost închis, până la remedierea situaţiei.

De asemenea, în judeţul Botoşani, traficul rutier este restricţionat pentru camioane de peste 7,5 tone pe DE 58 Botoşani –Suceava şi DE 58 Botoşani –Iaşi.

Vremea o va lua razna în următoarele ore! ANM a emis o nouă avertizare meteo, cu efect imediat. ISU, recomandări pentru siguranța populației

În judeţul Suceava, traficul rutier este blocat, din cauza unor TIR-uri care nu mai pot înainta din cauza viscolului, pe DN2 E85 între Dărmăneşti – Pătrăuţi.

Pe DN 17, în zona localităţii Poiana Stampei (Pasul Tihuţa), din cauza ninsorii şi a carosabilului alunecos, traficul rutier se desfăşoară îngreunat şi se acţionează cu material antiderapant.

Probleme sunt şi pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti şi A2 Bucureşti – Constanţa, unde se circulă în condiţii de vânt puternic şi carosabil ud, parţial acoperit cu apă.

Start „Aristotel” 2020 – singurul concurs de cultură generală destinat elevilor... Se închid școlile! Patru județe au anunțat că vor suspenda cursurile, din cauza viscolului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x