Antena Căutare

ICCJ: Deputatul PNL Virgil Pop, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare

Deputatul PNL Virgil Pop va sta cinci inchisoare dupa gratii pentru trafic de influenta. Judecatorii de la Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) i-au respins, luni, recursul fostului consilier judetean de Cluj, anunta Mediafax.

Completul de cinci judecatori a mentinut decizia dispusa la fond in acest caz. ICCJ urmeaza sa intocmeasca formalitatile si sa transmita luni seara Politiei de domiciliu actele pentru a fi incarcerat condamnatul.


Potrivit instantei de fond, care a decis condamnarea la cinci ani a policianului, hotarare mentinuta joi de completul de cinci judecatori al ICCJ, deputatul Virgil Pop nu a avut demnitatea sa recunoasca faptele de coruptie de care a fost acuzat, in schimb a incercat sa ascunda adevarul prin influentarea complicelui sa minta procurorii, o pedeapsa cu executare fiind singura capabila sa-l "reeduce" pe demnitar.

Deputatul PNL Virgil Pop a fost gasit vinovat de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si a fost condamnat prima data, in 16 decembrie 2011, la cinci ani de inchisoare cu executarea pedepsei.

foto: turdanews.net

Romania a trecut oficial la ora de vara... VIDEO! "Salonul groazei" de la Perla a fost redeschis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x