Antena Căutare

Ieri chinuit din cauza dizabilității sale, azi vedetă de film. Cum a reușit un băiețel să își înfrunte destinul

În urmă cu doi ani, un filmuleț dureros în care un băiețel care suferă de dwarfism (nanism) declara printre lacrimi că își dorește să moară din cauza bătăii de joc la care era supus zilnic a înduioșat întreg internetul. În prezent, viața lui s-a schimbat la 180 de grade!

colaj foto cu quaden bayles Galerie
Quaden Bayles a primit un rol într-un film mult așteptat | Getty/Hepta

La scurt timp, o sumedenie de oameni, printre care și câteva vedete, s-au grăbit să îi trimită încurajări și să își arate susținerea față de situația sa, tot mai întâlnită în școli și alte unități de învățământ. În prezent, micuțul, acum în vârstă de 11 ani, are o viață complet schimbată și privește cu mai mult optimism către viitor.

Quaden Bayles le-a dat peste nas și celor care i-au făcut copilăria un coșmar și l-au discriminat din cauza dizabilității lui, după ce a obținut un rol într-un proiect cinematografic mult așteptat. Este vorba de filmul „Furiosa”, continuarea blockbuster-ului „Mad Max”, care s-a bucurat de un succes răsunător în rândul cinefililor.

Quaden Bayles a primit un rol în „Furiosa”, iar surprizele nu s-au oprit aici

Băiețelul a primit un mic rol în cadrul proiectului, cunoscându-i deja pe actorii celebri care au adus povestea post-apocaliptică la viață, printre care și nume sonore și în vogă precum Chris Hemsworth și Ana Taylor-Joy.

Mai mult decât atât, se pare că Bayles a făcut o treabă atât de bună încât a mai primit un rol și în filmul „Three Thousand Years of Longing”, tot o producție a directorului George Miller, premiat cu Oscar. Băiețelul va juca de această dată alături de Idris Elba, în ecranizarea care reprezintă adaptarea nuvelei „Djinnul în ochiul privighetoarei” de A. S. Byatt, potrivit CNN.

În cadrul unui interviu recent, Miller a explicat că s-a decis să îl includă pe micuț în filmul „Furiosa” după ce a vizionat videoclipul dureros publicat de mama băiețelului, care a impresionat milioane de oameni, inclusiv pe el.

„A fost un lucru bun atât pentru noi, cât și pentru el. Și a făcut o treabă atât de bună cu micul lui rol din Furiosa”, a explicat directorul George Miller, pentru publicația Sydney Morning Herald.

Quaden Bayles s-a născut în Australia, Queensland, cu o formă de dwarfism (nanism), care i-a afectat creșterea normală, iar pe parcursul copilăriei sale s-a confruntat cu bullying - termen care se referă la un comportament ostil de excludere și de luare repetată în derâdere și batjocorire a victimei.

Citește și: Dezvăluire bombă despre băiețelul care își dorea să moară! Ce secret ar ascunde, de fapt, familia? Sunt sute de mii de dolari la mijloc

Cum a ajuns Quaden în atenția internauților

Filmulețul publicat de mama micuțului în 2020 a atras atenția asupra problemei tot mai întâlnite pe care o reprezintă bullying-ului. „Asta face bătaia de joc a oamenilor. Puteți, vă rog, să vă educați copiii și familiile în acest sens?”, spunea pe atunci mama lui Quaden, în timp ce micuțul plângea și spunea că nu mai suportă, explicând că ar fi în stare chiar de un gest extrem.

Video-ul a devenit la scurt timp viral, generând un val de comentarii de încurajare. Printre cei care au sărit în ajutorul băiețelului s-a numărat și actorul Australian Hugh Jackman, care i-a răspuns tot prin intermediul unui fimuleț: „Orice s-ar întâmpla, eu sunt aici pentru tine, sunt prietenul tău. Ești mult mai puternic decât crezi. Vă rog, haideți să fim mai buni unii cu alții. Bullying-ul nu este ok! Punct”, a declarant atunci actorul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

(P) Ce fel de bonusuri poți primi la casele de pariuri online din țara noastră?... Schimbări importante la Poșta Română. Fiecare român va avea un cod poștal propriu. Ce modificări se pregătesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x