Căutare Live

Dezvăluire bombă despre băiețelul care își dorea să moară! Ce secret ar ascunde, de fapt, familia? Sunt sute de mii de dolari la mijloc

Un băiețel de opti ani, cu lacrimi în ochi, își roagă mamă să îi aducă o frânghie ca să se sinucidă. Singurul lucru pe și-l dorea era moartea. Ar fi fost o alinare, singurul mod de a scăpa de umilințele la care era supus de colegi. Sute de mii de dolari s-au strâns pentru micul erou, însă întreaga sa poveste ar fi o minciună. Ce secret ar ascunde familia?

Dezvăluire bombă despre băiețelul care își dorea să moară

Clipul devenit viral, în care Quaden Bayles, un băieţel de nouă ani, plânge deoarece este hărţuit pentru nanism, a atras atenţia lumii intregi şi o sumă considerabilă de bani s-a strâns pentru copil în urma unei campanii.

Cu toate acestea, există voci care susţin că întreaga poevste este o farsă, relatează Insider.

Mama lui Quaden Bayles a mai postat în trecut clipuri despre fiul ei, care au atins un oarecare grad de popularitate. Aceasta a apărut şi la câteva emisiuni de televiziune din Australia pentru a vorbi despre boala de care suferă băieţelul.

Cel mai recent clip cu Quaden Bayles de pe reţelele de socializare a avut un impact neaşteptat şi a strâns peste 24 de milioane de vizualizări. În urma campaniei iniţiată de actorul Brad Williams s-au strâns 360.000 de dolari de la peste 16.000 de donatori din lumea întreagă.

Chiar şi actorul Hugh Jackman şi-a adus contribuţia. Cu toate acestea, în foarte scurt timp, reţelele de socializare au fost invadate de conspiraţii care susţin că Quaden Bayles este de fapt un actor de 18 ani care a păcălit pe toată lumea. Una dintre cele mai controversate postări afirmă că Bayles este o celebritate bogată de pe platformele de socializare care şi-a şters pozele de la petrecerea sa de majorat.

Pe un site dedicat actorilor şi modelelor, apare şi profilul lui Quaden Bayles despre care se spune că este un băieţel de 8 ani, care suferă de nanism. Apariţia televizată în care este menţionat, e emisiunea matinală din 2015, în care a apărut alături de mama sa.

Dovezile care atestă că Quaden Bayles este de fapt un băieţel de nouă ani, constă şi în faptul că mama sa a postat pe reţelele de socializare evoluţia fiului ei, de când acesta avea o vârstă foarte fragedă.

Italia declanșează stare de urgență! Zece orașe "închise" în apropiere de Milano: 16 oameni infectați cu coron... Stare de urgență în Italia. Epidemia de coronavirus este de neoprit! Doi morți zeci de oameni infectați, în câteva ore. ...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri