Antena Căutare

Ies la lumină noi detalii în cazul morții Mădălinei Manole. Ce se întâmplă cu bărbatul care i-a vândut pesticid artistei

Moartea Mădălinei Manole naște și acum semne de întrebare, după 8 ani. Anchetatorii au stabilit că artista s-a sinucis după ce a înghițit o cantitate semnificativă de pesticid cumpărată de la Sorin Urziceanu. Ce se întâmplă acum cu cel care i-a oferit substanța toxică.

Moartea Mădălinei Manole naște și acum semne de întrebare, după 8 ani. Anchetatorii au stabilit că artista s-a sinucis după ce a înghițit o cantitate semnificativă de pesticid cumpărată de la Sorin Urziceanu. Ce se întâmplă acum cu cel care i-a oferit substanța toxică.

Urziceanu Sorin Cristian fusese condamnat în 2014 la cinci ani de închisoare, dar în urma cererii de eliberare condiționată, a fost pus în libertate.

„Admite cererea formulată de petentul condamnat Urziceanu Sorin-Cristian, deținut în Penitenciarul Timișoara, privind liberarea condiționată din executarea pedepsei de 5 ani închisoare, aplicată prin sentință penală nr. 750/2014 a Tribunalului Timiș. Dispune liberarea condiționată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr.960/2015 emis de Tribunalul Timiș și atrage atenția acestuia asupra consecințelor nerespectării dispozițiilor art.61 Cod penal ”, au hotărât judecătorii, potrivit cancan.ro.

Foto: Facebook

Să ne îngrijorăm sau nu? 4 profesii care nu vor mai exista peste 20 de ani... Furtuna Eleanor pune stăpânire pe Europa: decese şi perturbări ale traficului rutier şi aerian. Se resimte și la noi în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x