Antena Căutare

Ilie Năstase, prima reacție după condamnarea la închisoare: ”Cred că domnul judecător a înţeles problema pe care am avut-o”

Ilie Năstase a fost condamnat la nouă luni și zece zile de închisoare cu suspendare, iar la scurt timp fostul tenismen a reacționat. Mai exact, el și-a recunoscut greșelile.  

Ilie Năstase a fost condamnat la nouă luni și zece zile de închisoare cu suspendare, iar la scurt timp fostul tenismen a reacționat. Mai exact, el și-a recunoscut greșelile.

„Deocamdată lăsăm aşa, nu ştiu dacă vom face apel, dar asta am cerut noi şi e ok! La vărsta asta oricum nu prea mai conduceam eu, îl am pe nepotul meu şi pe Ioana care conduce aşa că nu, nu mă deranjează. Nu am mai avut probleme cu legea. În 72 de ani, asta e prima dată când am probleme cu legea aşa că, nu cred că mai apuc a doua oară să am probleme cu legea. Nu, nu, se omoară, aţi văzut, trec pe zebră, trag pe alea, nu mă interesează pe mine ce decizii iau alţii. Eu am greşit, am recunsocurt, eu până la 34 de ani n-am băut o gură de alcool, cred că domnul judecător a înţeles foarte bine problema pe care am avut-o”, a spus Ilie Năstase, potrivit Antena 3.

Ultimă oră! Ilie Năstase a fost condamnat la închisoare! „Mi-a dat cât am cerut”

Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare, dar decizia nu este definitivă. Această decizie vine după ce în luna mai a anului trecut, fostul tenismen a fost reținut și s-a ales cu un dosar penal, după ce fost prins băut la volan, a devenit recalcitrant și a refuzat recoltarea probelor biologice.

Ultimă oră! Focar de gripă la o grădiniță din Buzău! Trei copii au ajuns la spital... Detalii halucinante despre tânăra acuzată că a furat 40.000 de euro din donații! Numărul păgubiților e uriaș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x