Antena Căutare

Imagini apocaliptice, surprinse în magazinele din România! Ce au ajuns să facă oamenii

Panica a cuprins România! După ce omenirea a rămas șocantă de modul în care italienii au fost filmați făcându-și stocuri de mâncare, acum e pare că și românii au început să își facă provizii de teama coronavirusului!

Imagini apocaliptice, surprinse în magazinele din România! Ce au ajuns să facă oamenii Galerie
Românii au luat cu asalt magazinele, de frica unei epidemii de coronavirus

Nu mai este o surpriză faptul că prețul la măștile medicale și la diferitele tipuri de dezinfectanți a explodat în mod șocant. Acum, panica românilor devine tot mai mare și se vede mai ales în diferitele mari centre comerciale.

citește și: Când scăpăm de coronavirus! Vești proaste din partea unui expert în boli infecțioase

Oamenii au luat cu asalt hypermarket-urile și au cumpărat zeci de sticle de apă, ulei, mălai, făină, conserve de pateu sau de carne și numeroase alte alimente neperasabile, pentru a-și face provizii de termen lung, în eventualitatea izbucnirii unei epidemii de coronavirus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe diferitele rețele de socializare tot mai mulți oameni vorbesc despre provizii și măsuri de precauție pe termen lung, iar mărturie stau chiar fotografiile și filmările făcute de cumpărători, în magazine.

citește și: Dezvăluire bombă despre coronavirus! Medicul Ciuhodaru a recunoscut totul! „Am luat deja primele măsuri”

Victor Costache, ministrul Sănătății, a avut întâlniri cu reprezentanții marilor lanțuri de hypermarketuri din România, pentru a verifica stocurile de alimente.

Potrivit informațiilor pe care le deține, reprezentanții au dat asigurări că stocurile de la nivel național ajung pentru o bună perioadă de timp.

Imagini apocaliptice, surprinse în magazinele din România! Ce au ajuns să facă oamenii

Românii au luat cu asalt magazinele, de frica unei epidemii de coronavirus

Românii au luat cu asalt magazinele, de frica unei epidemii de coronavirus

Companiile care vând măşti sanitare la suprapreţ, riscă amenzi de până la 10%... Coronavirusul, prezis într-o altă carte! Autoarea, avertisment cutremurător pentru oameni! Ce urmează: „Se întâmplă în z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x