Antena Căutare

Imagini care îţi frâng inima! Un bărbat şi-a înfometat câine, până în pragul morţii. Motivul: stresul: "Arăta ca un schelet cu blană"

Când Maxie a fost salvat de autorități, era atât de slăbit încât a căzut pe scări, la veterinar. Când a fost găsit, animalul cântarea doar 11 kg, în loc de 18, cât ar fi trebuit să aibă.  

Când Maxie a fost salvat de autorități, era atât de slăbit încât a căzut pe scări, la veterinar. Când a fost găsit, animalul cântarea doar 11 kg, în loc de 18, cât ar fi trebuit să aibă.

"Arăta că un schelet cu blană. Pe langă faptul că era subponderal, avea o unghie mare, încovoiată, care îi perforase lăbuță. Cred că a fost extrem de dureros pentru el", povesteste Rachel Leafe, inspector RSPCA, potrivit metro.co.uk.

Shaun Musson, în vârstă de 25 de ani, din Chesterfield, Derbyshire, și-a recunoscut vina, spunând că a crezut că animalul slăbise din cauza stresului, întrucât bărbatul lucra 40 de ore pe săptămâna.

Emoţionant! Un pui de căţel abandonat în aeroport a fost găsit cu un mesaj prins de zgardă care îţi rupe inima: “Fostul iubit al stăpânei m-a lovit”

"Maxie slăbise pentru că, pur și simplu, nu fusese hrănit cum trebuie. Era un câine atât de slab , încât îi puteai vedea fiecare os din corp", a mai povestit Rachel Leafe, inspector RSPCA.

Musson a primit 12 săptămâni de închisoare cu suspendare și i-a fost interzis să mai dețină animale, timp de 10 ani. De asemenea, a primit o amendă de 300 de lire. Maxie se află acum în adăpostul celor de la RSPCA și a ajuns la greutate normală pentru talia și vârstă lui.

Imagini care-ți aduc lacrimi instant! Un câine nu se poate opri din plâns, după ce își dă seama că a fost abandonat (VIDEO)

Veste extraordinară! Românii ar putea avea parte de o minicavanță în august... Palmă peste obraz! Profesor universitar în SUA, venit în concediu în România, s-a apucat de curăţat râul copilăriei plin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x