Antena Căutare

Imagini în exclusivitate din interiorul avionului unde se află Papa Francisc. În ce condiții zboară Suveranul Pontif

Papa Francisc a început deja călătoria spre România. Avem imagini în exclusivitate din interiorul avionului ce îl aduce pe Suveranul Pontif la București.

Papa Francisc a început deja călătoria spre România. Avem imagini în exclusivitate din interiorul avionului ce îl aduce pe Suveranul Pontif la București.

Echipa Observator a obținut, în exclusivitate imagini din interiorul avionul cu care Papa Francisc călătorește spre România. Suveranul Pontif poate fi văzut, în primul rând, așezat pe scaunul dinspre culoar, înconjurat de reprezentanți ai presei și ai corpului de la Vatican.

CITEȘTE ȘI: La ce oră aterizează Papa Francisc la București și unde îl poți vedea azi

În fața avionul, în dreptul locului ocupat de Papa Francisc, a fost așezată o icoană a Maicii Domnului cu Pruncul Iisus. Se pare că Suveranul Pontif are o devoțiune specială pentru Fecioara Maria. Mai mult, pelerinajul din România este pus sub mantia Fecioarei Maria.

CITEȘTE ȘI: Banca Naţională a României a lansat o serie de monede, din aur şi din alamă, cu ocazia vizitei Papei Francisc

Sursa: Antena 3

Papa Francisc la București: cum se circulă și ce trasee sunt deviate. Anunț STB... Prăpăd în țară! Viituri și inundații în 34 de localități! Câțiva oameni s-au adăpostit în podul casei sau în mașină - Fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x