Antena Căutare

Imagini nedifuzate de la nunta Olguţei Vasilescu. Cum au dansat pe muzică grecească şi manele!

Imagini nedifuzate de la nunta Olguţei Vasilescu. Cum au dansat pe muzică grecească şi manele! Ce artişti au făcut show total.

Imagini nedifuzate de la nunta Olguţei Vasilescu. Cum au dansat pe muzică grecească şi manele! Ce artişti au făcut show total.

Olguţa Vasilescu a ales pentru eveniment o rochie creată de un designer român.

De amenajarea localului s-au ocupat naşul - chiar primarul din localitate. Sala a fost decorată cu lalele, preferatele miresei, iar meniul a fost unul tradiţional.

Până la urmă, a fost o petrecere reuşită, după cum arată fotografiile invitaţilor, postate pe Facebook. Printre invitați a fost şi premierul Viorica Dăncilă care a venit într-o rochie bogată în broderii.

De la nunta nu a lipsit Liviu Dragnea, însoţit de iubita sa, Irina. După problemele pe care le-a avut în ultimul timp cu spatele, preşedintele PSD a apărut într-o fotografie ținând mesajul: ”Trebuie să mai slăbesc”

Guvernul anunță că românii vor mai avea o zi liberă înainte de Paști! Decizia se aplică și pentru angajații din mediul p... Accident grav! Două persoane au murit și alte cinci au fost rănite la Băile Govora, în Vâlcea (FOTO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x