Antena Căutare

Imagini revoltătoare! Animalele de la Circului Globus din Capitală, ținute în ninsoare. Leii au îndurat un ger cumplit!

Imagini revoltătoare au fost filmate în curtea Circului Globus din Capitală. Animale sălbatice sunt ţinute afară, în ninsoare şi ger, povestesc cei care locuiesc sau muncesc în apropiere. În schimb, reprezentanţii Primărei Capitalei susţin că animalele sunt scoase zilnic la plimbare, preţ de o oră. Iar în acestă perioadă ar fi fost filmate.

Imagini revoltătoare au fost filmate în curtea Circului Globus din Capitală. Animale sălbatice sunt ţinute afară, în ninsoare şi ger, povestesc cei care locuiesc sau muncesc în apropiere.

A fost cea mai geroasă noapte din acest an: -21 de grade Celsius. Ce surprize ne mai pregăteşte vremea

În schimb, reprezentanţii Primărei Capitalei susţin că animalele sunt scoase zilnic la plimbare, preţ de o oră. Iar în acestă perioadă ar fi fost filmate. A fost cea mai geroasă noapte din acest an, iar cea care vine se anunţă şi mai rece. În Rădăuţi, mercurul a coborât în termometre până la minus 21 de grade Celsius. În Bistriţa, unde au fost doar minus 14 grade, o femeie a murit îngheţată pe marginea drumului.

A fost cea mai geroasă noapte din acest an: -21 de grade Celsius. Ce surprize ne mai pregăteşte vremea... Protestul din Piaţa Victoriei s-a încheiat cu o Horă a Unirii! „Hai să dăm mână cu mână/ Cei cu inima română,/ Să-nvârti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x