Antena Căutare

PROGNOZA METEO 25 ianuarie. Vreme schimbătoare: ziua cald, noaptea ger

Vremea 25 ianuarie. Vremea va fi rece pentru această dată, în regiunile sudice, estice și parțial cele centrale, local, geroasă în primele ore ale intervalului și noaptea. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice perioadei.

Vremea 25 ianuarie. Vremea va fi rece pentru această dată, în regiunile sudice, estice și parțial cele centrale, local, geroasă în primele ore ale intervalului și noaptea. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice perioadei.

Suntem în mijlocul iernii, iar acest lucru se simte. În cea mai mare parte a teritoriului se înregistrează temperaturi cu minus, în special noaptea. Ziua, temperaturile cresc în termometre. Vor fi și câteva precipitații.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și 5 grade, iar minimele între -13 și -3 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali. Cerul va fi variabil cu înnorări - trecătoare în nordul și centrul țării, precum și la munte și persistente în sud-vest și în sud.

Vremea 25 ianuarie. În Oltenia și în Muntenia vor cădea ninsori slabe (fulguieli). Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe crestele montane înalte. În zonele joase de relief, cu precădere în cele din interiorul arcului carpatic, pe arii restrânse, va fi ceață, mai ales dimineața și noaptea.

Spre sfârşitul săptămânii, vremea se va mai încălzi puţin. Miercuri maximele vor fi cuprinse între -6 şi 3 grade Celsius, mai scăzute în Transilvania şi Moldova.

Obişnuieşti să faci cumpărăturile de pe internet? ATENŢIE mare la aceste detalii! Inspectorii de la Protecţia Consumator... Video VIRAL! În România lui 2018, o ambulanță este trasă de CAI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x