Antena Căutare

Imagini revoltătoare în Capitală! O vulpe a ajuns sub șinele de tramvai! Ce a urmat (VIDEO)

Imagini revoltătoare surprinse în Capitală! O vulpe a fost lovită de tramvai. Rănit, bietul animal a fost lăsat să zacă pe şine. Nimeni nu a fost în stare să găsească o soluţie pentru a o muta de acolo. Ceea ce a urmat este de-a dreptul șocant!

Autorităţile au pasat responsabilitatea de la una la alta, ore în şir. Până la urmă, un reprezentant al Direcţiei Sanitar Veterinare a venit şi a luat leşul de pe şina de tramvai. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

O tânără vegană adoptat o vulpe de deșert și a crescut-o cu o dieta vegetariană. Ce s-a întâmplat apoi cu vulpea a șocat întreaga lume!

Bietul animal, lovit de tramvai, stă între şine. Cei care trec prin zonă se uită, însă nimeni nu face nimic. Unora le e frică de muşcătura vulpii, alţii se tem să nu îi facă mai mult rău. În tot acest timp, tramvaiele trec peste ea, unul după altul.

Unul dintre tramvaie a ucis-o pe vulpe. Într-un final, şi-au făcut apariţia şi autorităţile. Care nu au făcut altceva decât să paseze resposnabilitatea.

Cei care au sunat în această dimineaţă la Poliţia Animalelor să anunţe că o vulpe agonizează între şine, nu au avut parte de niciun răspuns.

Imagini uluitoare surprinse în judeţul Prahova! Un urs a ieşit la plimbare, printre casele oamenilor... Sediul Poliției, prăduit de hoți! Cum au dispărut 10.000 de euro din fișetul unui polițist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x