Antena Căutare

Sediul Poliției, prăduit de hoți! Cum au dispărut 10.000 de euro din fișetul unui polițist

Dacă n-ar fi... de plâns, mai că ar fi de râs sau ne-am crede într-o comedie americană.

Sediul Poliției, prăduit de hoți! Cum au dispărut 10.000 de euro din fișetul unui polițist
polotist | sursa foto: realitatea.net

Dacă n-ar fi... de plâns, mai că ar fi de râs sau ne-am crede într-o comedie americană.

10.000 de euro au fost furați din sediul Poliției din Sibiu și se pare că suma a fost sustrasă chiar din fișetul unui polițist.

Poliţia Sibiu a deschis anchetă, iar dosarul este instrumentat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Plângerea poliţistului, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, a fost făcută în luna aprilie a acestui an.
„A fost înregistrată în luna aprilie a acestui an plângerea unui polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu privind dispariția unei sume de bani din fișetul amplasat în biroul structurii din care face parte. Această plângere face obiectul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt”, a declarat Elena Welter.

Cercetările în acest dosar se fac sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Surse judiciare au declarat că suma pe care o pusese în fișet polițistul păgubit este de 10.000 de euro.

Imagini revoltătoare în Capitală! O vulpe a ajuns sub șinele de tramvai! Ce a urmat (VIDEO)... Accident CIUDAT surprins de o cameră video pe Autostrada Soarelui! Ce s-a întâmplat (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x