Antena Căutare

IMAGINI ȘOCANTE de la fața locului! Grav accident rutier în care a fost implicat un autobuz. Medicii au solicitat elicopterul SMURD

Mai multe autospeciale ale ISU Arad au intervenit, în această după-amiază, pe un Drum Național din județul Arad, în urma producerii unui grav accident rutier în care au fost implicate un autobuz și o autobasculantă.

Mai multe autospeciale ale ISU Arad au intervenit, în această după-amiază, pe un Drum Național din județul Arad, în urma producerii unui grav accident rutier în care au fost implicate un autobuz și o autobasculantă.

Potrivit publicației locale aradon.ro, în autobuz se aflau șase persoane. Două dintre acestea se află în stare foarte gravă, echipajul de descarcerare intervenind pentru scoaterea lor din autobuz.

Cele două victime aflate în stare gravă vor fi preluate de o autospecială SMURD, respectiv elicopterul SMURD. Alte două victime vor fi preluate de ambulanțe.

IMAGINI ȘOCANTE de la fața locului! Grav accident rutier în care a fost implicat un autobuz. Medicii au solicitat elicopterul SMURD

De asemenea, au mai fost solicitate două ambulanțe în sprijin. Totodată, șoferul autobasculantei are nevoie de îngrijiri medicale, fiind rănit în urma impactului.

Circulația rutieră este blocată, însă polițiștii aflați la fața locului deviază traficul pe drumurile lăturalnice.

Credit foto: aradon.ro

MIHĂILEȘTI. 16 ANI de la tragedie. "Nu era tura lui, a făcut schimb cu un coleg şi a murit. Tot din bunătate!"... Accidentul din Ungaria, tragedia care a lăsat 18 copii orfani, în urmă: "Cât Dumnezeu îmi dă putere, îmi țin copiii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x