Antena Căutare

Accidentul din Ungaria, tragedia care a lăsat 18 copii orfani, în urmă: "Cât Dumnezeu îmi dă putere, îmi țin copiii. Când mor eu, Dumnezeu cu ei".

Soarta celor 18 copii rămaşi orfani, după ce părinţii lor au murit în accidentul din Ungaria, e acum în mâinile autorităţilor. Asistenţii sociali au mers astăzi la familiile celor nouă oameni ucişi în direct pe Facebook.

Soarta celor 18 copii rămaşi orfani, după ce părinţii lor au murit în accidentul din Ungaria, e acum în mâinile autorităţilor. Asistenţii sociali au mers astăzi la familiile celor nouă oameni ucişi în direct pe Facebook.

Trist este că, la două zile după tragedia din Ungaria, şoferii români nu au învăţat o lecţie. Astăzi, într-o singură oră, agenţii de la rutieră au găsit 50 de şoferi care foloseau mobilul la volan.

Legea care îi pedepseşte trebuie să fie mult mai dură, o spune chiar ministrul de Interne care a semnat petiţia iniţiată de Observator, în parteneriat cu Poliţia Română. Suntem uniţi pentru a salva vieţi. Spune şi tu "STOP live pe Facebook la volan. Dă like vieţii"

18 copii au rămas orfani. Asistenţii sociali au ajuns în cele două sate din Mureş pentru a stabili în grija cui rămân cei mici. Părinţii lor au pierit pe şoseaua din Ungaria. Erau în drum spre casă când şoferul, care făcea un live pe Facebook, s-a izbit violent de un camion.

"Până Dumnezeu îmi dă putere, eu îi ţin pe copii. Când mor eu, Dumnezeu cu ei", mărturisește un tată îndurerat

În fiecare an, peste 50 de mii de români sunt amendaţi din cauza folosirii telefonului la volan. Fenomentul ar putea fi însă stopat printr-o legislaţie mai aspră. Observator şi Poliţia Română cer românilor să se implice şi să-i raporteze pe cei care fac transmisiuni atunci când conduc.

IMAGINI ȘOCANTE de la fața locului! Grav accident rutier în care a fost implicat un autobuz. Medicii au solicitat elicop... Vreme extremă în minivacanța de Rusalii! Meteorologii au emis avertizări importante: furtuni, ploi puternice și grindină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x