Antena Căutare

Imagini ȘOCANTE și interzise cardiacilor. Elevă din Vaslui, bătută până a leşinat de durere, de o altă tânără!

O elevă de clasa a 10-a din Vaslui a fost bătută până a leşinat, la doi paşi de sediul Jandarmeriei din oraş! Agresoarea este oarecum celebră în zonă, pentru că i-a susţinut pe cei şapte violatori, ale căror fapte au îngrozit întreaga ţară.

Nici măcar amenințarea cu poliția n-o sperie pe agresoare. Continuă să lovească cu şi mai mare înverşunare. Victima a leşinat, ia trecătorii au stropit-o cu apă să-şi revină. Scena s-a petrecut chiar în apropierea Inspectoratului de Jandarmi Vaslui.

Conflictul dintre cele două a izbucnit pe Facebook. De la înjurături online s-a ajuns la o bătaie cât se poate de reală. Agresoarea este o tânăra de 18 ani care a renunţat la şcoală. Şi este una dintre cele mai mari susţinătoare a celor 7 tineri din Vaslui care au violat o fată de liceu până a leşinat, apoi au stropit-o cu ţuică să-şi revină. Agresoarea noastră i-a felicitat pentru fapta lor şi chiar i-a sfătuit să repete gestul.

Alertă! Explozie puternică în România! Cinci persoane sunt rănite... Bebeluş de numai trei săptămâni, învinețit de medici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x