Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Un barbat din Medias a scapat cu viata desi a fost calcat de tren

Un fost mecanic de locomotiva din Medias si-a riscat viata, doar ca sa prinda un tren. A facut ce fac multi calatori inconstienti, desi, dupa o viata de munca la CFR, cunoastea bine toate pericolele. Barbatul s-a agatat de usa, in mers, dar a alunecat pe sine si-apoi sub rotile trenului.

Imaginile filmate in gara din Medias iti dau fiori. Un barbat, fost mecanic de locomotiva, este agatat de usa trenului Intercity, cu care vrea sa plece la Bucuresti. Garnitura prinde viteza, iar oamenii tipa pe peron.

Un individ incearca sa-l impinga inauntru. Dar n-are timp. Usa se inchide automat, iar trenul se pune in miscare. Barbatul nu mai poate nici intra, nici cobori. Cand incearca, se prabuseste mai intai pe peron. Iar trenul il trage sub roti. El se refugiaza intre sina si bordura, dar n-are scapare. Urmeaza doua lovituri crunte, care nu pot fi difuzate.

Oamenii s-au adunat in jurul lui. Unii, nu-si puteau reveni din soc.

Trenul a oprit si el cateva zeci de metri mai incolo. Socati sunt si controlorii, fosti colegi de-ai barbatului. Intre timp, paramedicii i-au acordat barbatului primul ajutor. Era constient, dar ranit grav. L-au pus pe targa, iar oamenii i-au ajutat pe salvatori sa-l duca la ambulanta.

Barbatul a ajuns la spitalul din Medias cu nenumarate fracturi, dar va scapa cu viata. Miercuri dupa-amiaza, a fost transferat la spital, in Sibiu.

Barbatul are 63 de ani, este din Bucuresti si se intorcea acasa, dupa o vizita la rude, in Medias. Culmea e ca si-a riscat viata, desi a lucrat pana la pensie pe tren, ca mecanic de locomotiva.

Observatorul a aratat si zilele trecute, intr-un material filmat cu o camera ascunsa, cum zeci de oameni de toate varstele isi risca si ei viata, zilnic, in timpul calatoriei cu trenul. Deschid usa in mers sau coboara pe scara trenului, chiar daca garnitura nu s-a oprit in gara.

Acum doua saptamani, o adolescenta de 13 ani a murit, in apropiere de Bucuresti, dupa ce a deschis usa in mers, sa fumeze, iar curentii au aruncat-o pe sine.

CAMERA ASCUNSA: Casatoria de convenienta, noua metoda de a obtine cetatenia romana... Barbatul care a intrat inarmat cu un topor intr-un oficiu postal din Capitala a ajuns dupa gratii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x