Antena Căutare

CAMERA ASCUNSA: Casatoria de convenienta, noua metoda de a obtine cetatenia romana

Legal, cetatenia romana se obtine greu. Insa daca fata arata bine si e dispusa sa lege repede o relatie cu un domn binevoitor, se rezolva cat ai zice "casatorie". Internetul e plin de anunturi date de romani care cauta moldovence si ucrainience. Cei mai multi ofera cetatenia romana in schimbul banilor. Altii, insa, fac asta satui sa fie dezamagiti de romance.

O femeie, cand isi pune ceva in cap, trece Prutul si pe fundul lui, cu tigara aprinsa in gura! Domnii generosi n-ar pune, insa, domnisoarele la o asemenea cazna. Asa ca sar, ca adevarati cavaleri, sa le ofere cetatenia romana. E drept, contra cost.

Intre 2.500 si 7.500 de euro. Cu atat se cumpara un buletin romanesc si perspectiva cetateniei. Cei care se inhama la asa afacere vin la discutii cu lectia invatata.

Moldovencele sunt ultima solutie si pentru deceptionatii in dragoste, care le privesc cu admiratie si sunt dispusi sa le puna cetatenia pe tava, fara bani. Pentru ca numarul doritoarelor e foarte mare, cei mai multi dintre domnii care dau anunturi cer ragaz sa verifice piata inainte de a da un pret.

Anul trecut autoritatile au descoperit 10 casatorii de convenienta. Cu cetateni din Turcia, Siria si Republica Moldova. Desi toata lumea stie ca fenomenul e unul amplu, foarte complicat de descoperit.

Asa ca cine vrea sa sara peste chinul de a invata limba romana, dar si istoria noastra, pentru cateva mii de euro isi poate gasi perechea cu cetatenia potrivita.

Politia ameninta cu proteste in campania electorala... IMAGINI SOCANTE! Un barbat din Medias a scapat cu viata desi a fost calcat de tren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x