Antena Căutare

Noi imagini horror cu incendiul din Pipera! Pompierii intervin cu 27 de autospeciale | FOTO-VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit vineri, în zona de nord a Capitalei (Pipera), la o hală. Incendiul se manifestă generalizat pe o suprafaţa de aproximativ 10.000 de metri pătraţi!

Un incendiu puternic a izbucnit vineri, în zona de nord a Capitalei (Pipera), la o hală. Incendiul se manifestă generalizat pe o suprafaţa de aproximativ 10.000 de metri pătraţi!

INCENDIU HALĂ PIPERA. Este vorba despre o hală care a fost cuprinsă de flăcări, în zonă fiind degajări mari de fum, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Potrivit sursei citate, hala este situată pe strada Biharia din sectorul 1. Incendiul din Pipera este generalizat la întreaga hală, dar nu există informaţii că ar fi victime.

INCENDIU HALĂ PIPERA. La misiunea de stingere au intervenit 27 maşini de stingere, 4 autoscări de intervenţie la înălţime, 4 echipaje de descarcerări şi 2 ambulante SMURD.

În zonă sunt atât depozite, cât şi clădiri de birouri, mai multe societăţi comerciale, iar majoritatea oamenilor din clădirile din zonă s-au autoevacuat.

INCENDIU HALĂ PIPERA. A fost transmis şi mesaj Ro-alert pentru populaţie, prin care cei care locuiesc în zonă sunt sfătuiţi să închidă geamurile, iar şoferii să evite zona, pentru ca autospecialele de intervenţie să poată ajunge cât mai repede la intervenţie. Traficul rutier a fost restricţionat în zonă.

Sursa: Antena 3

Inspecţia Judiciară: Procurorul Maria Piţurcă a agresat-o fizic şi psihic pe Sorina, "prin târârea efectivă a acest... Prefectul Capitalei, despre incendiul de la un depozit din nordul Bucureştiului: Focul este localizat, dar în schimb nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x