Antena Căutare

EXCLUSIV Update: Imaginile care i-au dus pe anchetatori la asasinul din Vitan

Barbatul impuscat de Vitalie Proca si-a luat masina ciuruita de gloante de la Politia Capitalei. Sunt primele imagini cu tanarul de 26 de ani care a cazut victima, fara voie, asasinului platit sa-l ucida pe dusmanul fratilor Mararu. Masina si telefonul tinut in buzunarul de la piept i-au salvat viata in fata ploii de gloante.

Au aparut imaginile care i-au dus pe anchetatori la asasinul din centrul Bucurestiului. Sunt inregistrari in care apare moldoveanul tocmit de fratii Mararu, interlopii din Neamt, ca sa-l ucida pe rivalul lor de moarte, Puiu Mironescu. Doar ca atacatorul a gresit tinta. A filat aproape doua saptamani si a impuscat victima gresita. Acum, si el si capii mafiei din Neamt sunt dupa gratii.

Puiu Mironescu, interlop. In 2006, a fost impuscat in cap, dar a supravietuit miraculos. In 2012, rivalii sai i-au comandat din nou moartea.

Fratii Mararu n-au vrut sa-si pateze mainile cu sangele lui Mironescu. Au trimis pe urmele lui un asasin platit, cu legaturi in mafia rusa si cu mai multe crime la activ: Vitalie Proca. Cetatean moldovean si asasin platit. Pe 14 noiembrie, a intrat in Romania.

In aceeasi zi, s-a intalnit cu fratii Mararu in barul lor din Roznov, Neamt. O intalnire de taina, in care Mironescu a fost condamnat la moarte in soapta.

Cu datele lui Mironescu in buzunar, Vitalie Proca a plecat pe urmele lui, la Bucuresti. Cu o masina ieftina, inmatriculata in Bulgaria, oferita de fratii Mararu.

Pe 16 noiembrie, asasinul a inceput filajul. Dar a gresit din start, pentru ca masina pe care Vitalie Proca a urmarit-o prin capitala vreme de 10 zile nu ii apartinea lui Puiu Mironescu.

La volanul ei se afla Mircea Razvan Isaila, un tanar nevinovat. Numar de inmatriculare: MIR. Acelasi folosit in trecut si de Mironescu. Dupa 10 zile de confuzie, Vitalie a facut greseala fatala. A impuscat de 6 ori o tinta gresita.

Printr-un miracol, victima fara vina a supravietuit. Asasinul a plecat spre Iasi cu microbuzul, iar pe 2 decembrie a parasit Romania. Masina folosita in atac i-a lasat-o gaj gazdei sale din Bucuresti, pentru ca n-a avut bani de chirie

La scurt timp de la atac, politistii de la serviciul omoruri au gasit masina folosita de Proca. Era abandonata in Bucuresti. In ea, politistii au gasit doua tuburi de la cartusele utilizate de Proca in atac.

Iar procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au facut imediat legatura cu fratii Mararu.

Intre timp, Mironescu a aflat ca trebuia sa fie tinta unui asasinat la comanda. Si s-a razbunat. In ianuarie, le-a facut cadou fratilor Mararu o bomba sub masina. Dezamorsata la timp.

Dar razbunarea cu sange, gloante si bombe n-a ramas nepedepsita. Si fratii Mararu si Puiu Mironescu au ajuns dupa gratii, pentru instigare la tentativa de omor.

Job-ul la care viseaza tinerii romani: insotitor de bord!... Hotii din "Jaful secolului", denuntati de o amanta geloasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x