Căutare Live

Imaginile tragediei. Momente sfâșietoare surprinse la înmormântarea Biancăi Hîncu, adolescenta din Huşi care s-a spânzurat

Zeci de oameni au luat parte la înmormântarea Biancăi Hîncu. Cu toţii sunt în stare de şoc şi nu îşi explică ce s-a întâmplat cu fata.

"Am suferit foarte mult, când am văzut cum toată lumea spunea că eu nu o iubeam pe Bianca şi că profitam de ea, căci ştiam că nu este adevărat. Am iubit-o foarte mult. Nu ştiu ce s-a întâmplat în acea zi şi am fost şocat şi eu, când am auzit că s-a spânzurat", a transmis Vlad, iubitul Biancăi Hîncu, potrivit vremeanoua.ro.

Imagini dramatice au fost surprinse la înmormântarea Biancăi Hîncu. Mama ei, distrusă de durere, a fost la un pas de leşin atunci când cortegiul a pornit spre cimitir. Cu toţii au plâns şi au căutat explicaţii pentru gestul necugetat făcut de Bianca.

Sinaxar 15 septembrie. Sfinții acestei zile și viața lor... Ziua Educației 5 octombrie 2018, zi liberă pentru elevi?...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri